DANIEL SAVU, contracandidatul lui DRAGNEA la sefia PSD: Ma mandresc cu faptul ca am fost ofiter SRI

Senatorul DANIEL SAVU, candidat la presedintia PSD, a vorbit despre povestea sa si motivele candidaturii la sefia social democratilor. SAVU a recunoscut ca, de obicei, este descris ca “fostul ofiter SRI”, informeaza B1TV.

“Eu am declarat ca sunt ofiter SRI, la intrarea in politica. Am fost in slujba tarii mele si am facut lucruri de care sunt mandru. Ulterior am hotarat sa fac politica”, a declarat SAVU.

“Dupa ce am iesit din servicii am intrat in politica din dorinta de a schimba ceva. Am crezut ca le stiam pe toate. Cand am intrat in politica n-am stiut nimic. Direct la PSD am mers. M-am gadnit ce formatiune mi se potriveste mai mult. Sunt un tipic cetatean de stanga. Politicianul de stanga crede in bunastarea tuturor, in statul mare si puternic, nu mic si slab. Am trait intotdeauna ca un om de stanga. Nu am facut avere in politica. Sunt senator din 2007. Foarte la limita imi ajung banii”, a explicat politicianul. 

CITESTE SI: ILIESCU va participa la Congresul PSD. Fostul presedinte il va sustine pe LIVIU DRAGNEA

Intrebat de ce candideaza la presedintia social democratilor, senatorul a sustinut ca “e un gand al meu pe care il am de foarte mult timp. Am vrut sa parcurg toate etapele. Am fost un politician autentic. Doua mandate am fost presedintele organizatiei Ploiesti. Seara de seara stateam de vorba cu oamenii”.

Referitor la faptul ca va fi contracandidatul lui LIVIU DRAGNEA, SAVU a precizat ca “de dragul democratiei interne trebuie sa fie mai multi candidati. Eu as vrea sa fie cat mai multi contracandidati. PSD nu mai e un partid de lider carismatic. Candidez pentru ca doresc sa fiu un factor de echilibru, as dori sa fiu un presedinte care se consulta cu toti ceilalti. Am vazut derapaje care nu mi-au placut, in ultima perioada. Au fost multi lideri care au vrut sa candideze, dar li s-a blocat candidatura”. 

CITESTE SI: PSD GORJ, filiala lui PONTA, il va sustine pe LIVIU DRAGNEA la SEFIA PSD

Parlamentarul a recunscut ca “LIVIU DRAGNEA era acolo cand mi-am anuntat candidatura. Daca vreau sa fac ceva adevarat, trebuie sa imi anunt candidatura. Nu mi-am mai anuntat candidatura pentru presedintia organizatiei judetene. Vreau sa candidez si la Primaria Ploiesti pentru a duce la bun sfarsit un experiment.Am un proiect care se numeste Transparenta Totala la Primarie. Sa pui pe un site tot ce cheltuiesti la primarie”.

Sursa foto: agerpres