DANIEL SAVU: STENOGRAMELE de pe piata nu au nicio legatura cu PONTA!

Senatorul PSD DANIEL SAVU a declarat, miercuri, ca stenogramele aparute in cazul ADRIAN SEMCU nu au legatura cu premierul VICTOR PONTA.

“Sunt discutii intre Semcu si Crin, probabil, dar sunt despre pregatirea si desemnarea candidatilor USL pentru alegerile locale din 2012”, a explicat DANIEL SAVU, potrivit unui comunicat de presa transmis miercuri. DANIEL SAVU a adaugat ca, daca aceste stenograme sunt reale, “nu par sa contina nimic in neregula”.

CITESTE SI: LA REVEDERE! Numele lui PONTA apare si in dosarul cumnatului IULIAN HERTANU. Si numele lui CRIN ANTONESCU este vehiculat ! UPDATE 

“Speculatiile sunt nefondate — acolo, din ce imi dau seama, Semcu si Antonescu vorbesc despre candidatii pentru alegerile locale. Nu e nimic altceva. Acele discutii, daca va aduceti aminte, au fost multe si intense. Liberalii voiau sa aiba si ei cel putin un candidat — PNL il voia la judet pe Semcu in locul lui Cozma. Si la municipiu o voiau pe Catalina. Asta e tot. De aici pana la alte speculatii e drum lung. Colegii liberali, daca sunt de buna credinta, pot confirma acest lucru. S-a si masurat, in sondajele de opinie, care dintre variante erau mai bune la vremea respectiva”, a afirmat senatorul PSD.

CITESTE SI: STENOGRAME DNA: “BATALIA” pe licitatiile HIDRO PRAHOVA, arbitrata de “MOGULUL” GHITA

Sursa foto: realitatea.net