Daniel Tudorache pus sub control judiciar. Cauțiune imensă pentru fostul primar al Sectorului 1

Daniel Tudorache a fost pus sub control judiciar de procurorii de la DNA, sâmbătă dimineață. Fostul primar al Sectorului 1 a fost audiat toată noaptea de procurori, acesta fiind suspect în două dosare de corupție.

Într-unul dintre dosare sunt cercetate achizițiile de tablete pentru copii, în timp ce al doilea  dosar vizează presupuse fapte din perioada 2006-2007. Procurorii anticorupție au stabilit o cauțiune de 1 milion de euro în cazul lui Daniel Tudorache, iar în cazul fostei soții au instituit o cauțiune de 200.000 de euro.

„Nu poate face declarații, având calitate în acest dosar. Din punctul nostru de vedere sunt chestiuni care trebuie lămurite cu documente. Achizițiile de tablete au fost legale. Cu privire la celălalt dosar, el a spus că „este absolut imposibil să-ți amintești ce-ai făcut acum 12-14 ani, de aceea probabil că vom produce și noi probe în zilele următoare. Eu cred că vom clarifica cel puțin 99% din chestiunile aflate în discuție”, a declarat, în această dimineață, avocatul lui Daniel Tudorache.

Sursa foto: adevarul