Daniela Borz, fata impuscata de Mario Chirita in Militari, avea vise premonitorii! Afla cum a trecut de trei ori pe langa moarte!

Detalii socante despre Daniela Borz, fata care a ramas fara ochi dupa ce a fost impuscata de Mario Chirita intr-un supermarket din Militari. Un apropiata povestit ca fata avea vise premonitorii inainte de orice necaz, dar si faptul ca a trecut de trei ori pe langa moarte.

Astfel, Cristi marin a povestit pentru Cancan ca Daniela Borz a fost lovita recent de o masina pe o trecere de pietoni , iar in urma cu doi ani a avut un accident de motor. Daniela a scapat cu viata ca prin urechile acului, dupa ce o masina a lovit-o pe trecerea de pietoni.

“In urma cu doi ani a avut un accident de motocicleta, si acum o mai doare umarul. Cu o seara inainte a visat ca va pati ceva rau, asa mi-a spus. Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Stiu de la Daniela ca visa de fiecare data inainte sa pateasca ceva. La fel s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, atunci cand a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Si atunci a visat ”, a spus Cristi Marin.

Barbatul a mai povestit ca Daniela Borz visa de fiecare data inainte sa pateasca ceva. Asa s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, inainte de a se intampla nenorocirea. 

Foto: Cancan