DANIELA CRUDU a sarit de la balcon

DANIELA CRUDU, coprezentatoarea emisiunii “Bingo Metropolis” si fosta asistenta a emisiunii “Un Show Pacatos”, a sarit de la balcon. S-a intamplat cu multi ani in urma, dezvaluirea fiind facuta chiar de bruneta in cadrul petrecerii de Paste de la “Acces Direct”.

Emisiunea poate fi urmarita in aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 17:00, la Antena 1. Simona Gherghe va dezvalui telespectatorilor cum au petrecut Sarbatorile de Paste cele mai populare vedete: Daniela Crudu, Rica Raducanu, Maria Carneci, Constantin Enceanu, precum si alti artisti.

DANIELA CRUDU povesteste, la “Acces Direct”, ca atunci cand era era mica, tatal sau era atat de sever, incat daca nu ajungea la timp acasa, incuia usa. Faptul ca locuia la etajul 1 i-a, permis, insa, sa incalce regula.

Bianca Dragusanu, suparata de Paste. Uite motivul

“Cand eram mica, tatal meu era foarte aspru cu mine si cu sora mea. Daca nu ajungeam la timp acasa, ne inchidea usa. Odata, ne-a inchis in casa, iar noi am sarit de la balcon, de la etajul 1”, povesteste DANIELA CRUDU.

Frumoasa bruneta a marturisit ca fapta sa nu a ramas nepedepsita de tatal sau, care a venit in platoul emisiunii. Intregul moment si detaliile ispravei DANIELEI CRUDU vor putea fi urmarite la „Acces Direct” in aceasta dupa-amiaza, de la ora 17:00, la Antena 1.

DANIELA CRUDU, CAND ERA MICA

DANIELA CRUDU, ACUM