Daniela Crudu a ”scăpat” pozele din OnlyFans pe Instagram! Galerie foto incendiară

Daniela Crudu este una dintre primele vedete din zona showbizzului autohton care a recunoscut că și-a creat un cont pe platforma OnlyFans, cunoscută în special pentru conținutul destinat adulților. Pentru a putea accesa contul Cruduței, curioșii trebuie să achite 20 de dolari lunar.

Pentru a le aprinde imaginația, Daniela Crudu a oferit, gratis pe Instagram, mai multe fotografii care se regăsesc și pe contul de pe OnlyFans. Iar instantaneele sunt de-a dreptul ”incendiare”!

Daniela Crudu s-a mutat, temporar, în Suedia, acolo unde locuiește sora sa, Ana. Cele două se ajută reciproc cu pozele și filmulețele pe care le postează pe OnlyFans, o platformă celebră pentru adulți pe care activează amândouă.

„Hey, sunt Daniela.

– Conținut privat

– Discuții în privat

– Poze și videoclipuri personalizate

– Postări zilnice

– Și multe altele

Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, se arată în descrierea postată de Daniela Crudu la contul ei de OnlyFans, iar link-ul spre acesta este pus și în descrierea ei de pe Instagram.

„Sunt la sora mea, în Suedia. O să stau o perioadă pe aici, că mă ajută cu pozele, cu filmările, cu toate astea. Ea mi le face și eu i le fac ei și stau liniștită aici, nu mă stresez, nu mă judecă nimeni. Deci ce e aici… n-au nicio treabă. Doamne ferește. Nu sunt îngrijiți așa (n.r. – bărbații din Suedia) și nu pun preț pe haine, pe chestiile astea. Nu sunt genul meu. Răcituri așa… Milionarii suedezi sunt mai răcituri, tot mai buni sunt milionarii români de pe Herăstrău”, declarat Daniela Crudu pentru cancan.ro.

Sursa foto: Instagram