Daniela Crudu isi schimba iubitii ca pe chiloti! Cu cine s-a cuplat asistenta tv

Daniela Crudu isi schimba iubitii ca pe chiloti. Asistenta de televiziune are un nou iubit, informeaza jurnalistii de la cancan.ro. Este vorba despre Victor Faur, un fost hacker care a spart serverele NASA fiind condamnat cu suspendare. Totodata, Victor Faur a fost obligat sa plateasca 240.000 de dolari statului american.

De altfel, Victor Faur nu face niciun secret din faptul ca s-a “cuplat” cu Daniela Crudu. El publicand pe contul sau de Instagram doua fotografii in care apare alaturi de fosta asistenta TV. Iar una dintre ele ii surprinde pe cei doi amorezi intr-o ipostaza foarte tandra.

Daniela Crudu s-a despartit de curand de Radu Maricuta, fiul fostului primar milionar al Selimbarului, Daniel Maricuta. Inainte de a se amoreza de Victor Faur, fosta asistenta TV l-ar fi “tradus” pe Radu cu cel mai bun prieten al lui, Razvan de la Giurgiu.

Victor Faur s-a mutat in Capitala

Aradeanul Victor Faur a fost in centrul unui scandal imens in 2005-2006. La numai 20 de ani, a reusit performanta de a penetra sistemele de securitate ale computerelor NASA. Dar si pe cele ale Marinei Americane (US Navy) si ale Departamentului american de Energie. Victor Faur era cunoscut in mediul online drept SirVic.

Victor Faur putea fi condamnat la 54 de ani de inchisoare in SUA daca ar fi fost judecat acolo. A fost insa salvat de un acord intre Romania si Statele Unite, care nu includea noile infractiuni legate de IT. SirVic a fost judecat in Romania, aici riscand o pedeapsa maxima de 12 ani de inchisoare. Victor Faur a fost condamnat la un an si patru luni cu suspendare si a fost obligat sa plateasca statului american 240.000 de dolari. Dintre acestia, circa 214.000 au ajuns la NASA.

Victor Faur a intrat in afaceri in 2008, infiintand pe numele mamei lui o firma IT. “Merge binisor, pentru cat ma implic eu in prezent”, spunea Victor Faur, care s-a mutat in Bucuresti.

Sursa text: cancan.ro