Daniela Crudu, stalpul familiei. Vezi cum isi ajuta tatal. FOTO

Daniela Crudu e foarte grjulie cand vine vorba de familie. Il ajuta pe tatal sau, Nelu, cu bani de cate ori este nevoie. Mai mult, il scoate in concedii la munte si la mare, tot pe banii ei si ai iubitului Mihai Costea.

Nelu Crudu are motive de bucurie in fiecare zi. Barbatul sustine ca atat Daniela, cat si Ana-Maria, cealalta fata a sa, il ajuta tot timpul financiar. Nea Nelu e tare multumit de Mihai Costea, pe care il considera ginerele perfect.

“Daniela, Mihai, Ana-Maria si Liviu (iubitul Anei – n.r.) ma ajuta cu bani, cu orice. Doar un tata au, nu? Acum mi-a pus gresie, faianta noua, aer conditionat, am mai varuit, mi-am pus usa metalica, mi-am facut casuta frumoasa. In fiecare zi imi aduc de mancare, fructe, nu ma lasa asa… N-am ce sa le reprosez. Si Dana, si Mihai sunt copii deosebiti. M-au dus la munte, recent am fost la mare cu ei. Ne-am distrat de mama-focului. Danuta nu prea are timp ca e ocupata cu emisiunea ei, dar cand pleaca pe undeva cu Mihai, ma ia si pe mine”, a declarat Nelu Crudu pentru wowbiz.ro.

Nelu Crudu se relaxeaza la mare impreuna cu fiica sa, Daniela

De curand, Nelu Crudu a terminat de renovat apartamentul sau din Ferentari, evident, pe banii fetelor lui. Si-a schimbat gresia si faianta, si-a montat aer conditionat, si-a schimbat si usa de la intrare.

Sursa foto: wowbiz.ro