Daniela Dobrila, directoarea Serviciului de Licente din cadrul ARR, a recunoscut ca a primit mita

Daniela Dobrila, directoarea Serviciului de Licente din cadrul ARR, a recunoscut ca a primit mita si le-a transmis magistratilor de la Curtea de Apel Cluj ca va colabora cu procurorii in acest dosar. In aceste conditii Dobrila va ramane in arest la domiciliu, informeaza postul Realitatea Tv.

Curtea de Apel Cluj a judecat, vineri, contestatia inaintata de procurorii DNA Cluj fata de hotararea Tribunalului Cluj, prin care s-a dispus arestul la domiciliu al celor doua inculpate din dosarul Fany, Olezia Cadar si Daniela Dobrila. Instanta a respins recursul procurorilor DNA, astfel ca cele doua vor fi, in continuare, arestate la domiciliu.

Citeste si: Daniela Dobrila, sefa de la ARR retinuta de DNA, mituita cu un VW Golf si opt rochii 

Tiberiu Ban, avocatul Danielei Dobrila, a declarat ca sefa de la ARR si-a recunoscut vina, spre deosebire de ceilalti doi inculpati din dosarul Fany. “Daniela Dobrila si-a recunoscut faptele si a promis ca va colabora cu procurorii de caz”, a declarat Ban jurnalistilor.

In cazul celui de-al treilea inculpat din acest dosar, Stefan Cadar, s-a mentinut decizia de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Sursa foto: mediafax.ro