Daniela Dobrila, sefa de la ARR retinuta de DNA, mituita cu un VW Golf si opt rochii

Daniela Dobrila, sefa Directiei Licente din cadrul Autoritatii Rutiere Romane (ARR), ar fi fost mituita de patronii firmei de transport “Fany” din Cluj, Stefan Eronim si Olezia Cadar, cu un autoturism marca Volkswagen Polo si opt rochii, informeaza Ziar de Cluj.

Cat priveste acuzatiile procurorilor DNA Cluj, care sustin ca Dobrila ar fi cerut sotilor Cadar doua laptopuri Apple in valoare de 3.500 de euro, avocatul acesteia spune ca era vorba de fapt de “niste configuratii”.

Tiberiu Ban, avocatul Danielei Dobrila, a mai spus ca angajata ARR a recunoscut anumite acte de informare catre oamenii de afaceri clujeni, insa nicidecum conditionarea lor in schimbul acestor bunuri.

Citeste si: Daniela Dobrila, seful Directiei Licente din cadrul ARR Bucuresti, retinuta de DNA 

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Cluj au dispus  punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a Danielei Dobrila, director al Directiei Licente din cadrul Autoritatii Rutiere Romane. Daniela Dobrila este acuzata de luare de mita, complicitate la spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura private in forma participatiei improprii ca instigator.

In acelasi dosar sunt inculpati si sotii Cadar Eronim Stefan si Cadar Olezia, proprietarii societatii clujene “Fany”, cea mai mare firma privata de transport de personae in zona metropolitan a orasului Cluj.

Sursa foto: mediafax.ro