Daniela Gyorfi a mostenit o avere considerabila de la mama ei: Patru apartamente, toate in Bucuresti

Daniela Gyorfi este distrusa dupa moartea mamei ei, Anica Dita, pe care a inmormantat-o zilele trecute in Cimitirul Bellu din Capitala. Mama Danielei Gyorfi, in varsta de 62 de ani, era paralizata de 33 de ani, iar in urma cu o saptamana a fost internata la Spitalul de Urgenta Floreasca din cauza complicatiilor. Duminica la ora 6.00 femeia a decedat, iar Daniela Gyorfi a primit un verdict surprinzator de la medici: mama ei a murit din cauza unui cancer pulmonar.

Dincolo de durerea imensa cauzata de pierderea celei mai dragi fiinte din lume, Daniela Gyorfi a mostenit de la mama ei o avere frumoasa, in valoare de aproape 250.000 de euro. Cei de la Click scriu ca Anica Dita i-a lasat fiicei ei patru apartamente in Bucuresti, a caror valoare se ridica la aproape 250.000 de euro. Imobilele sunt situate intr-un bloc din zona Baba Novac, in sectorul 3 si raportat la pretul pietei, fiecare dintre ele valoreaza intre 50.000 si 60.000 de euro.

Intr-unul dintre imobile locuieste Daniela impreuna cu George Tal si fetita lor, iar celelalte trei sunt inchiriate de ani buni, iar chiria se ridica undeva la 300 de euro pe luna, per apartament.

Anica Dita a facut aceasta avere dupa ce, in urma cu circa 15 ani, a mostenit de la mama ei un teren cu o suprafata de 3.000 de metri patrati, in Capitala, pe care ulterior l-a vandut.

Foto: Click