Daniela Gyorfi implineste, azi, 45 ani! Aniversarea este, insa, una trista

Daniela Gyorfi nu se poate bucura la implinirea frumoasei varste de 45 ani. Cantareata se afla inca sub impactul decesului mamei ei, survenit la finele lunii septembrie.

Artista facuse o obisnuinta din a petrece ziua de nastere alaturi de mama sa, Anica Dita. Din pacate pentru Daniela, mama ei s-a stins in septembrie, la doar 67 ani. Cantareata nu poate concepe ca fiinta care i-a dat viata numai e, asa ca  astazi, la implinirea a 45 ani, nu va exista nicio petrecere…

“De ziua mea nu petrec, mama nu mai e si sunt sfasiata de durere. Cum as putea petrece? Nu-mi tihneste! In fiecare an faceam petrecere la restaurant seara, si ziua stateam cu mama, acasa, mancam tort, sarbatoream. Altadata, ea era prima care imi zicea “La multi ani!”. Anul asta, de ziua mea, mi-am luat un concert, o sa cant… si altceva ce sa mai fac? Sa plang de dor si de durere… Nu e o fericire ca e ziua mea. De ziua mea as fi vrut sa stau cu cei dragi mie, cu mama, cu fata, cu George…”, a spus, cu lacrimi in ochi, Daniela pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: adpm.ro