Daniela Negoita, castigatorul NEXT STAR. Asculta aici cea mai tare rapperita din Romania!

NEXT STAR si-a derulat, aseara, o noua editie. Cei mai talentati copii au urcat pe scena si au facut un show total de muzica, dans si actorie. Castigatoarea editiei de aseara a emisiunii NEXT STAR este Daniela Negoita, o pustoaica de 12 ani care a dat pe spate atat juriul, cat si publicul, cu un rapp interpretat “ca la carte”. 

CASTIGATOR NEXT STAR: Nimeni nu se astepta la asta, iar Connect-R, Lora si ceilalti membri ai juriului o priveau cu gura cascata dupa ce a terminat de cantat. “Pot mai mult”, le-a spus Daniela, iar Connect-R a invitat-o sa mai cante o piesa. A fredonat-o repede si toti au ramas, inca o data, cu gura cascata privind-o si ascultand-o. A stiut sa faca spectacol, a stiut sa aiba prezenta scenica, a stiut sa interpreteze foarte bine. Iar pentru asta a fost numita cea mai buna rapperita din Romania. Cea mai buna rapperita de varsta ei!

NEXT STAR: Daniela Negoita vine din Galati si  in platoul de la ”Next Star”, aceasta a facut senzatie cu piesa ”Swagger Jagger” a lui Cher Lloid. A cantat atat de bine, incat daca nu vedeai imaginile, ai fi pariat ca in platoul emisiunii este cantareata britanica.

Mama ei povesteste ca fetita a avut ocazia sa primeasca o tableta, dar a refuzat: ”E de ajuns telefonul pe care-l am”, a marturisit Daniela.