Video: Dansează incredibil deși are 1,90 cm si 170 Kg! Ce poate să facă uriașul pe scenă!

Are 1,90 cm și 170 Kg, dar dansează fenomenal! Oscar Hernandez, în vârstă de 34 de ani, a participat la America’s Got Talent și a lăsat publicul, dar și juriul, mască. Nimeni nu-și imagina că bărbatul cu multe kilograme în plus poate fi atât de mobil.

Oscar i-a lăsat fără cuvinte pe jurați pe tot parcursul reprezentației, însă finalul a fost cu adevărat ieșit din comun. „Mama muncea foarte mult. Era o mamă singură, așa că am fost crescut în cea mai mare parte a timpului de bunică. Ea era interpreta și de atunci am știut că vreau să devin artist. Nu toată lumea a crezut că profesia asta mi s-ar potrivi. Tatăl meu e foarte tradiționalist și mi-a spus că tipii de mărimea mea ar trebui să facă altceva.

M-am apucat de sport doar pentru a-l face fericit, dar nu mă regăseam. Adevărata mea pasiune era să dansez, să performez, era totul pentru mine. Am vrut că toată lumea să vadă în seară asta cine e Oscar”, a mărturisit bărbatul înainte de a urcă pe scenă. Cu multe emoții Oscar Hernandez și-a început reprezentația. Juriul a fost șocat din momentul în care a auzit ritmul alert al colajului muzical. Când bărbatul a început să se miște gurile celor din public s-au deschis larg și au rămas așa până la finalul numărului.

Cu mișcări mai energice și mai lascive decât ale lui Beyonce, Oscar a demonstrat că greutatea nu e un impediment în calea mobilității și a ritmului. La finalul reprezentației, bărbatul a făcut sfoara, uimindu-i și mai mult pe jurați și stârnind un ropot puternic de aplauze din partea publicului.

Sursă traducere: ciao.ro