DANSEZ PENTRU TINE, 18 octombrie. LIVE TEXT. Mihai Petre si-a adus nevasta in juriul DANSEZ!

Dansez Pentru Tine, sezonul 14: Vineri, 18 octombrie, reincepe spectacolul dansului, la Pro TV. Stefan Banica Jr si Iulia Vantur dau startul noului sezon Dansez Pentru Tine, de la ora 20.30. Opt echipe vor lupta pentru visul lor, intr-un spectacol plin de neprevazut.

Mondo News va transmite cele mai importante momente din showul Dansez Pentru Tine in format Live Text. Ramai pe mondonews.ro si vei afla povestile de viata ale concurentilor, cum au evoluat in ringul de dans, dar si cum au fost notati de juriu.

In sezonul 14 al emisiunii Dansez Pentru Tine, regulementul sufera mici schimbari, juriul va aborda intr-un alt mod punctarea concurentilor, iar marea noutate este aceea ca in concurs au intrat doua vedete din lumea fotbalului.

LIVE TEXT DANSEZ PENTRU TINE, 18 OCTOMBRIE:

Ora 23.55: Pe scena Dansez pentru Tine au intrat toti concurentii emisiunii. Este momentul juramintelor, fiecare echipa aprinde flacara sperantei.

Ora 23.30: Nana Falemi si Emanuela Mitrea au intrat in ring.

Emilia: Bravo Falemi. M-a impresionat povestea Emei. Energia ta este cruciala. Falemi ai un farmec deosebit.Nota 8,5.
Mihai: Falemi m-a surprins, a jonglat cu mingea… ce surpriza. Ideea e ca daca as fi fost la Romanii au Talent, asta m-ar fi dat pe spate. Dar asa n-am apreciat pierderea asta de timp cu jongleriile. Trebuie sa transmiti starea de bine prin dans. Nota 7.
Beatrice: A fost o coregrafie inteligenta, v-apus in valoare. Ema dansezi bine, Falemi ai o prezenta care ne va crea multe momente extraordinare. Mi-a placut mult colajul muzical. A fost cel mai spectaculos moment al serii. Nota 9,5.
Edi: Foarte inspirat dansul, insa din pacate nu a dansat foarte mult. Sunt sigur ca Lilian va va pune mai bine in valoare. Nota 8,5.
Elwira:Ema esti pasionala si naturala, Falemi nu e rau, ar trebui sa te bucuri mai mult de dans. Foarte bine, atitudinea e buna. Nota 8.

Ora 23.05: Ruby si Alex lupta pentru Andrei.

Emilia: Nota mea este 8,5.
Mihai: Imi place Alexandru foarte mult, nu mi-au placut prizele. Aratau chinuite, picioarele strambe. Acum arati mult mai bine. Nota 7,5.
Beatrice: Alexandru esti un dansator foarte bun. Ruby a fost bine, multa energie, sunt sigura ca o sa fie din ce in ce mai bine. 8,5.
Edi: Ruby, ai o misiune grea, Alex e un dansato bun. Coregrafia a fost inspirata si muzicala. Nota 8,5.
Elwira: Ruby esti dinamica si expresiva. Alexandru as vrea sa ridici ochii, de fiecare data te uiti in pamant cand dansezi. Uita-te la oameni si bucura-te de energia care ti-o transmit ei. Nota 7,5.

Ora 22.42: IlincaVandici si Stefan Razvan este urmatoarea pereche care evolueaza in ringul viselor. Stefan este primul concurent caruia ii place teatrul si muzica, dar care nu a mai dansat pana acum. 

Edi: Felicitari, foarte sexy si dinamica Ilinca. Razvan esti un tip care nu a mai dansat, insa atitudinea e foarte buna. As fi vrut mai mult dans, poate coregrafia nu a fost foarte inspirata. Sunt sigur ca veti face niste momente foarte frumoase de acum incolo. Nota 8 pentru voi, ca sunteti adorabili.
Elwira: Mi-a placut de tine Ilinca. Sa ai grija la picioare. Razvan, atitudinea e buna, dar rced ca erai prea moale. As vrea sa fie coregrafia mai mult diversificata ritmic. Nota 8.
Beatrice: Un moment spectaculos, a fost potrivita coregrafia. Ilinca mi-ai placut, Razvan la fel. Nota 9.
Mihai: Mi-a placut Ilinca foarte mult, e plina de energie. Mi-au placut pana si picioarele ei. Maine n-o sa primesc micul dejun, dar nu-i problema, rtebuie sa pierd cateva kilograme oricum. Sunteti o pereche frumoasa, as vrea ca tu sa incerci sa dansezi mai masculin, mai puternic. Sa-i faci fata. Nota 8.
Emilia: Razvan are o figura foarte potrivita pentru piesele lui Cehov. Ii doresc sa-si urmeze visul si sa ajunga pe scena. Elementul comun este un anumit tip de sensibilitate. Nota 8,5.

Ora 22.34: Adrian (Freek) si Elena, urmatoarea pereche care intra in ring. 

Emilia: Freek o intrece pe Elena, probabil din cauza unei lipse de implicare. Freek are talent si poate sa faca performanta. Cocuta are in mana destinul vostru. Nota 8.
Mihai: Nu sunteti o pereche omogena in momentul asta. Trebuie sa gasiti un numitor comun. Vreau sa vad comunicare. Imi place relaxarea Elenei, insa pari moale cand dansezi, pare ca nu-ti folosesti musculatura. Nu sunteti inca o pereche,nota e 8.
Beatrice: Cocuta este o coregrafa extraordinara, a castigat cateva sezoane. Freek esti un dansator foarte bun. Este un inceput, aveti toate sansele sa fie mult mai bine. Nota 8.
Edi: Freek ma bucur ca ti-ai gasit EU-ul prin dans, desi atmosfera a fost destuld e sumbra. Au fost mari emotii, sper sa va gasiti acel numitor comun la care Cocuta sigur lucreaza. Elena trebuie sa incerci sa te autodepasesti. Amincredere in voi, felicitari Freek. Nota 8,5.
Elwira: Adrian esti foarte carismatic, imi place placere cu care dansezi. E diferenta mare intre voi doi. Elena, esti naturala, dar esti un pic stearsa. Ar trebui sa depasesti momentul, ar trebui sa ai curaj sa te exprimi.

Ora 22.05: In ring au intrat Dima si Iulia.

Edi: Nota 9,5
Elwira: Mi-a placut cum ai dansat. As vrea mai multa pasiune, mai multa energie. Nota 8.
Beatrice: Un moment foarte simpatic, aveti un coregraf extraordinar, cred ca este bun pentru voi ca si cuplu. Nota 9.
Mihai: E o pereche cu potential, insa a fost prea mult teatru-dans. Trebuie sa va foloseasca mai mult pentru dans. Aratati ca niste nebuni, ceea ce e bine. Nota 8.
Emilia: Mie mi-a placut foarte mult. Mi-a placut momentul din cauza acestei teatralitati. Au fost foarte buni. Nota 9.

Ora 21.37: Sorin Botnei si Alexandra sunt a treia pereche intrata in ring. Sorin face parte din trupa Akcent.
Emilia:  Alexandra mi s-a parut un pic inaintea lui Sorin. Sorin, am vazut ca ai obosit. In timp te vei antrena si nu se va mai observa asta. Executia a fost buna. Mi-a placut imbinarea cu elementele de folclor. Nota 8.
Mihai:  Coregrafic dansul a fost simplu, pe alocuri m-a deranjat iesirea lui Sorin din peisaj. S-a pierdut timp, eu vreau sa vad dans. Apoi, nu mi-a placut Sorin ca numeri cand dansezi. Se duce la vale ideea de dans, ma simt ca la antrenament. In rest ritmic a fost corect. Nota 7,5.
Beatrice: Inceputul este greu, e firesc sa aveti emotii, ati degajat placerea dansului, bucurie in miscare. Ati obosit putin pe drum, e firesc. Coregrafia a fost muzicala, mi-a placut ce-a ales Caprioara. Alexandra, m-a impresionat povestea familiei tale. Nota 8,5.
Edi: Sorin si Alexandra egal energie la cutie. Aveti o vitalitate contagioasa, sunteti carismatici,aveti ritm, energie. Imi pare rau ca ati obosit si v-ati dat cu barca.Nota 8.
Elvira: Mi-a placut dansul, sunteti o pereche cu mare potential. Mi-ati dat impresia ca dansati un pic cu frana de mana trasa. Nota 7,5.

Ora 21.15: Sore si George este urmatoarea pereche care intra in ring. 

Emilia: Sincronizare perfecta in trei. Pe Sore o stiu doar din serial si o admir pentru modestia si perseverenta ei. George esti foarte bine si cred ca o sa avem surprize mari cu tine. Nota 9,5.
Mihai: Coregrafic sunt multumit. Tehnic a fost bine.Dansul are o definitie simpla la inceput. Miscare inr itmul muzicii. V-ati sincronizat binecu muzica si ati facut-o si intre voi. Nota 9.
Beatrice: Un dans foarte bun, coregrafie inspirata a lui Bogdan. George dansezi bine,Sore nu ma asteoptam sa fii alaturi de el atat de bine. Nota 9,5.
Edi: Bogdan a fost inspirat, v-a valorificat foarte bine. Ai adaugat multa tehnica, foarte misto, mi-a placut. Felicitari Bogdan. Nota 9,5.
Elvira: M-a impresionat dansul vostru, ati repetat si v-ati coordonat foarte bine. Mi-a placut, nota 9.

Ora 21.07: Primul dans a fost al perechii Giani si Dana. Elvira Petre, sotia lui Mihai Petre, se afla in juriul Dansez Pentru Tine, in premira.

Elvira: Nota 08
Edi Stancu: Un trio adorabil, cu tot cu coregraful. Ati ales misto muzica, concepte diferite. Ati fost pe stilul vostru, nu ma gandeam ca Giani o sa invete pasii aia,atat cat a putut el.Nota 09.

Beatrice: A fost greu,a fost primul moment din spectacol. Tu ai dansat Dana foarte bine. Inceputul pe Vivaldi interesant, mi-as fi dorit mai mult spectacol. Nota 08.

Mihai: Tehnic mi-a placut ceva la Giani. Acest balans, insa pare ca a lipsit putin de la antrenament. La inceput mi s-a parut ca se gandeste prea mult la pasi. A rezultat o stangacie usor de observat. Dansatorii trebuie sa stie ca partenerii trebuie sa se sustina. Dansul dezechilibrat ca pereche, nota mea e 7,5.

Emilia: Avem o concurenta care ne va oferi spectacol si surprize. Cum a spus si Mihai, trebuie sa l scoti pe Giani din emotie. A fost timorat. Uita de tine si vei ajunge la performanta. Nota mea e 08.

Ora 20.57: Giani Kirita este prima vedeta care evolueaza in ringul viselor. Freestyle si vals sunt cele doua stiluri de dans abordate in debutul emisiunii.

Ora 20.48: Noul sezon vine cu noutati. Concurentii din noul sezon au facut parte din trupe semiprofesioniste. Echipele nu vor ramane aceleasi pana la finalul concursului. Echipa de pe primul loc isi poate alege stilul de dans, iar juriul poate schimba coregraful. Juriul poate, de asemenea, interveni la duel.

Ora 20.42: In ring a intrat partenera lui Stefan Banica, Iulia Vantur. Imbracata intr-o rochie neagra si foarte sexy, l-a facut pe Stefan sa exclame: “Numai uitandu-ma la tine si inteleg de ce esti sic!”. 

Ora 20.35: Noul sezon Dansez Pentru Tine a inceput! In ringul viselor a intrat Stefan Banica Jr. “Ma bucur sa va revad, juriul este inf orma, maestrul Geambasu e in forma maxima, iar publicul mai entuziast ca niciodata. La Dansez Pentru Tine se implinesc vise. Printre concurenti avem in premiera si fotbalisti. Sa vedem daca vor lua cartonas rosu”, a spus Stefan Banica in deschiderea showlui.

DANSEZ PENTRU TINE, SUPRIZA LUI STEFAN BANICA, DE ZIUA LUI

Sezonul al XIV-lea “Dansez pentru tine” debuteaza pe 18 octombrie. Putini stiu, insa, ca aceasta data coincide cu ziua de nastere a lui Stefan Banica.

Indragitul prezentator implineste maine 46 de ani si isi va petrece ziua pe platourile din Buftea. “De pe 18 octombrie, ne intalnim in fiecare vineri seara la ProTV pentru al 14-lea sezon “Dansez pentru tine”. Prima editie aduce povesti emotionante, noi reguli si mult suspans in alegerea coregrafilor pentru fiecare echipa din concurs. Va pregatesc si un moment muzical, care sper ca va fi pe gustul vostru. Ne vedem in fata micilor ecrane: vineri, de la ora 20:30, la ProTV!” a scris Banica pe pagina sa de Facebook.

Nu este prima data cand echipa de la “Dansez pentru tine” il sarbatoreste pe Banica. Aproape in fiecare an de cand prezinta emisiunea de la ProTV, ziua de 18 octombrie il prinde pe platourile de filmare, fie ca este in direct, fie ca este la repetitii. 

La Buftea se repeta de zor acum pentru show-ul care va debuta maine, de la 20:30, la ProTV! Telespectatorii ii urmaresc pe concurenti cum evolueaza de la o editie la alta si raman de multe ori cu rasuflarea taiata atunci cand vad cu cata gratie, curaj si siguranta reusesc sa realizeze anumite miscari sau prize. In spatele performantei perechilor de la Dansez pentru tine stau insa ore intregi de munca si repetitii sub atenta observatie a coregrafilor.

Ruby, Sore, Ilinca Vandici, Elena Ionescu, Giani Kirita, Falemi Nana, Sorin Brotnei si Dima Trofim au acceptat provocarea de a intra in ringul visurilor de la ProTV, acolo unde vor fi nevoiti sa demonstreze ca sunt dispusi sa lupte cu daruire, generozitate si responsabilitate pentru visul partenerilor lor.