DANSEZ PENTRU TINE: Diana Dumitrescu, Ilinca Vandici si Ruby, printre vedetele noului sezon din 2013

Cateva saptamani ne mai despart de noul sezon al emisiunii Dansez pentru Tine si se cunosc deja cine vor fi vedetele feminine care vor evolua in ringul viselor. Diana Dumitrescu, Sore, Ruby si Ilinca Vandici sunt cele patru vedete feminine care vor dansa in noul sezon al emisiunii-concurs Dansez pentru Tine.

Iulia Vantur si Stefan Banica Jr vor fi amfitrionii noului sezon Dansez pentru Tine, care va debuta in toamna. Desi s-a zvonit ca Iulia Vantur ar putea renunta la proiectele de televiziune din Romania, nu este deloc asa, frumoasa prezentatoare urmand a duce mai departe acest show, alaturi de colegul ei de platou, Stefan Banica Jr.

Diana Dumitrescu va participa din nou la emisiune, dupa ce a concurat si in cel de-al noualea sezon, cand a dansat alaturi de Adrian Stan. Blonda revine in postura de dansatoare, pentru a promova astfel telenovela „Ingeri pierduti”, care va debuta in aceasta toamna la postul tv ACASA.

Diana va mai fi colega cu Ilinca Vandici, fosta prezentatoare de la „CanCan TV”, dar si cu Sore (LaLa Band) si cu Ruby, solista tatuata care canta „Stinge lumina”, cele doua din urma fiind colege si in show-ul „Serviti, va rog!”, difuzat tot de PRO TV.

Cele patru vedete au inceput deja antrenamentele, iar pentru fiecare emisiune fiecare va primi intre 1.000 si 1.500 de euro. 

Iulia Vantur, nerabdatoare sa inceapa noul sezon al emisiunii Dansez pentru Tine

Coprezentatoarea emisiunii le recomanda tuturor impatimitilor de dans sa se inscrie la preselectiile pentru noul sezon “Dansez pentru tine”. Coprezentatoarea emisiunii Dansez pentru tine de la ProTv, Iulia Vantur, este nerabdatoare sa-i cunoasca pe cei opt norocosi care vor intra in aceasta toamna in ringul visurilor de la ProTv.

„Am emotii cand ma gandesc ca urmeaza cel de-al paisprezecelea sezon si ne pregatim intens sa redeschidem ringul visurilor”, a marturisit Iulia.