Dansez pentru Tine. Giani Kirita si Dana au avut un dans dezechilibrat, a spus Mihai Petre

Dansez pentru Tine. Giani Kirita si Dana a fost prima pereche care a dansat in ringul viselor, in debutul noului sezon Dansez Pentru Tine. Mihai Petre i-a criticat pentru evolutia neuniforma din timpul dansului si le-a dat nota 7,5.

Ceilalti membri ai juriului au fost mai darnici la punctaj. Antrenati de Vica, Giani si Dana au dansat pe stilul freestyle.

Elvira le-a dat nota 08, Edi Stancu nota 9 si i-a laudat pentru muzica aleasa, Beatrice a acordat nota 8, iar Emilia tot nota 8.

Edi Stancu: Un trio adorabil, cu tot cu coregraful. Ati ales misto muzica, concepte diferite. Ati fost pe stilul vostru, nu ma gandeam ca Giani o sa invete pasii aia,atat cat a putut el. Nota 09.

Beatrice: A fost greu,a fost primul moment din spectacol. Tu ai dansat Dana foarte bine. Inceputul pe Vivaldi interesant, mi-as fi dorit mai mult spectacol. Nota 08.

Mihai: Tehnic mi-a placut ceva la Giani. Acest balans, insa pare ca a lipsit putin de la antrenament. La inceput mi s-a parut ca se gandeste prea mult la pasi. A rezultat o stangacie usor de observat. Dansatorii trebuie sa stie ca partenerii trebuie sa se sustina. Dansul dezechilibrat ca pereche, nota mea e 7,5.

Emilia: Avem o concurenta care ne va oferi spectacol si surprize. Cum a spus si Mihai, trebuie sa l scoti pe Giani din emotie. A fost timorat. Uita de tine si vei ajunge la performanta. Nota mea e 08.