Dansez Pentru Tine: Ilinca Vandici a fost o japoneza superba! FOTO

DANSEZ PENTRU TINE, 25 octombrie: Ilinca Vandici si partenerul ei au interpretat un dans japonez, fiind cel de-al doilea din deschiderea showului Dansez Pentru Tine.

Ilinca Vandici a fost  o japoneza superba in aceasta seara. Vedeta si partenerul sau, Razvan, au pus in scena un dans din folclorul international, notat excelent de Emilia si mai putin de ceilalti membri ai juriului, Mihai Petre, Edi Stancu, Elwira si Beatrice Rancea.

Iata notele si comentariile juriului:

Emilia: E dificil ca un astfel de dans trebuie sa exprime un mod de a gandi. Au dat dovada de o stapanire si eleganta extraordinare. Noi balcanicii il obtinem mai rgeu. Nota 9.5.

Mihai: Nu sunt chiar de acord, coregrafic e un dans care nu a fost asumat. Puteati sa dinamizati mai mult coregrafia, destul destul de limitata creativ. A fost un dans plictisitor. N-ati reusit sa intrati in personaj. Elementele n-au fost dificile. Nota 7,5.

Beatrice: Sunteti o pereche potrivita si frumoasa, costumele sunt frumoase. A fost un dans elegant cu foarte multa tinuta. A fost spectaculos prin simplitate. E greu sa creezi spectacol din acest stil. Nota 9.

Edi: inca astept ceva de la voi, ceva sa va puna in miscare. Nu ati fost destul pusi in valoare ca si pereche. Nota 8.

Elwira: Un dans un pic plictisitor, Lin nu inseamna plictisitor. Poate sa fie interesant, putea fi mult mai interesant coregrafic. Nota 7.