DANSEZ PENTRU TINE, inainte de finala: TELESPETATORII VOTEAZA. Ilinca Vandici sau Ruby?

DANSEZ PENTRU TINE, PENULTIMA EDITIE DIN SEZONUL 14: O noua editie a emisiunii Dansez Pentru Tine va fi difuzata, vineri seara, la Pro TV. Vor fi momente speciale in ringul de dans, Iulia Vantur poarta o rochie foarte sexy, iar momentele de dans sunt si ele la fel de speciale. Mondo News va transmite in format Live Text cele mai importante momente din emisiune.

DANSEZ PENTRU TINE, UPDATE ORA 22.45: Incepe duelul si emotiile. Perechile formate din Ilinca – Razvan si Ruby – Alexandru intra in ringul de lupta cu gandul de a merge mai departe si a indeplini un vis.

DANSEZ PENTRU TINE, UPDATE ORA 22.05: Sore si Dark ocupa pentru a treia oara locul intai, asadar nu isi fac griji ca vor fi eliminati. Danseaza lyrical, dupa ce si ei au suferit cateva accidentari la antrenamente. Au avut un moment frumos si emotionant.
Emilia: Un dans foarte greu, a fost o reala performanta. Extraordinar. 10.
Mihai: Mi-a placut foarte mult dansul. Ati povestit foarte bine, e important ca in lyrical sa povestiti cu corpul. Sa folositi textul, muzica, le-ati folosit intr-un mod foarte bun. Mainile tale aveau o energie pana in varful degetelor. M-au impresionat schimbarile de dinamica pe care le-ati folosit. A fost un dans foarte bun care merita 10.
Beatrice: Va felicit pe voi si pe Bogdan, muzica foarte bine aleasa. A fost ca un mic spectacol, o poveste foarte frumoasa. 10.
Edi: Felicitari pentru Bogdan, a coregrafiat foarte frumos. Metaforic, foarte frumos v-ati exprimat, am simtit foarte bine tot ce mi-ati spus. Nota 10. Aveti un control foarte bun al corpului.
Elwira: Un dans foarte sensibil, a transmis foarte bun. Mi-a placut foarte mult, imi place ca sunteti o pereche atenta la detalii.Nota 10.

DANSEZ PENTRU TINE, UPDATE ORA 21.05: Ruby su Alexandru, pereche aflata la duel, danseaza street-dance. A fost un moment interesant si frumos.
Emilia: Mie mi s-au parut mai inchegati ca de obicei, nu stiu ce criteriu poti avea la genul asta de dans, mi-a placut muzica aleasa de Dorina. Nota 9.
Mihai: Foarte dificil stilul asta de dans, desi e privit cu multa usurinta. Trebuie sa exprimi prin miscare apovestea din spatele dansului, insa ai nevoie de elementele caracteristice, balet clasic, danscontemporan. La capitolul emotie stati bine, la miscare mai greu. Miscarea conteaza foarte mult. Nota 8.
Beatrice: Un dans care a transmis multa emotie, o alegere surprinzatoare a muzicii, mi-ati placut mult. Nota 09.
Edi: Doina a coregrafiat o doina. O experienta placuta, insa voi nu stabiliti atata tehnica de dans, emotiile nu s-au transmis atat de mult prin corp. Nota 8,5.
Elwira: Am vazut Ruby grija de brate. Perechea asta reuseste sa ne dea emotie, nota 9.

DANSEZ PENTRU TINE, UPDATE ORA 20.55: Ilinca Vandici si Razvan deschid seria dansurilor cu merenghe, cu coregrafia Caprioarei. Cei doi danseaza accidentati, coregrafia fiind schimbata pe ultima suta de metri.

Emilia: O pereche frumoasa si eleganta. Imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat. Vreau sa-l felicit pe Razvan pentru putere si performanta lor. Nota 9,5.
Mihai: Mi-a placut dansul vostru, a fost corect ritmic. As fi vrut sa vad miscarea soldului in pas opus, Ilinca paseai ca un soldatel. In rest v-ati descurcat de parca n-ati fi accidentati. Nota 9.
Beatrice: Nu s-asimtit ca-ti este rau, nota 9,5.
Edi Stancu: Tinand cont de accidentarea lui Razvan, ati putut sa mergeti pana la capat fara sa va chinuiti foarte tare. Ati executat bine, nota 9.
Elwira: Un dans simplu, insa cu atitudinea potrivita poate arata bine. Un pic prea topait, nota 9.

DANSEZ PENTRU TINE, UPDATE ORA 20.40: Iulia Vantur a aparut a aparut pe ringul de dans imbracata intr-o rochie neagra, mulata pe corp, cu cativa “fluturasi” rosii aplicati pe umeri.

DANSEZ PENTRU TINE, UPDATE ORA 20.35: A inceput noua editie a emisiunii Dansez Pentru Tine. Stefan Banica incepe cu binecunoscutul monolog la adresa juriului, ironizandu-l cu precadere pe Mihai Petre. O figurina din carton i-a servit lui Stefan Banica drept partener de emisiune. Figurina il reprezinta chiar pe Stefan!

DANSEZ PENTRU TINE:  Rochia Iuliei Vantur si momentele baletului sunt inspirate din filmul “Jocurile foamei: Sfidarea”. De asemenea, si momentele baletului vor fi inspirate din acelasi film. 

In lunga istorie a regatului dansului care a fost instaurat la ProTV de show-ul “Dansez pentru tine” au domnit coregrafiile fara cusur aduse in scena de membrii baletului coordonat de Edi Stancu.

DANSEZ PENTRU TINE: Editia din aceasta seara va oferi telespectatorilor sansa de a fi martorii altor doua momente de referinta, pentru ca ambele dansuri ale baletului, costumele membrilor si rochia Iuliei Vantur vor pastra toate elementele stilistice ale filmului “Jocurile foamei: Sfidarea”.

Machiajele speciale, care vor fi realizate intr-un timp foarte scurt, vor completa costumele desprinse parca din viitor, care au fost create intr-o saptamana de o echipa formata din 10 persoane.