DANSEZ PENTRU TINE, LIVE: Concurentii Dansez Pentru Tine, intr-o editie incendiara!

DANSEZ PENTRU TINE, 15 noiembrie 2013: Show-ul Dansez Pentru Tine revine, in aceasta seara, pe micile ecrane, cu o noua editie din sezonul 14. Va fi una incendiara, cum n-ai mai vazut in niciun episod Dansez Pentru Tine de pana acum, ne promit cei de la Pro TV.

DANSEZ PENTRU TINE: Duelul de la Dansez Pentru Tine se da, vineri seara, intre echipele formate din Dana Matei si Giani Kirita si Ruby si Alexandru Ciobanu. Echipa Ruby – Alexandru poate fi votata prin SMS la 1322 cu textul “Ruby” sau prin telefon la 0900. 760. 407, iar echipa Giani – Dana, prin SMS la 1322 cu textul “Giani” sau prin telefon la 0900. 760. 401. 

DANSEZ PENTRU TINE: Competitia devine din ce in ce mai stransa la Dansez Pentru Tine, iar premiera show-ului o reprezinta o combinatie in pasi de dans cu cei mai indragiti artisti internationali. Altfel spus, concurentii ramasi in competitie intra in pielea unor artisti internationali si transpun in ringul visurilor cateva videoclipuri ale acestora.

Complexitatea show-ului creste cu atat mai mult cu cat telespectatorii vor avea de aceasta data un termen de comparatie foarte clar – videoclipul original – pentru a aprecia prestatia perechilor.

DANSEZ PENTRU TINE: Tot in editia de astazi se va mai dansa cabaret, tiganesc si bellydance, iar la finalul serii, in urma voturilor telespectatorilor, isi vor continua evolutia in ringul visurilor doar patru echipe. Lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro si pentru trofeul emisiunii devine din ce in ce mai acerba.

Unde e dans, se impune si muzica, iar Stefan Banica va interpreta „Pana la capat”, piesa pe care artistul o canta si in turneul „Alerg printre stele”, aflat in plina desfasurare.

DANSEZ PENTRU TINE: Ruby si Alexandru Ciobanu si Giani Kirita si Dana Matei sunt perechile condamnate la duel.

Echipa Ruby – Alexandru poate fi votata prin SMS la 1322 cu textul “Ruby” sau prin telefon la 0900. 760. 407, iar echipa Giani – Dana, prin SMS la 1322 cu textul “Giani” sau prin telefon la 0900. 760. 401.

Oana Roman revine vineri seara in ringul visurilor de la ProTV. „Am primit cu mare bucurie propunerea de a face un dans in scop caritabil la Dansez pentru tine, mai ales ca pentru mine nu este prima oara. Acum voi dansa alaturi de Marius si, cum asteptam un copil, pentru noi acest moment de la Dansez pentru tine e cu atat mai semnificativ! E o mare bucurie pentru noi sa ajutam pe cineva sa isi implineasca un vis, asa cum noua ni s-a implinit visul de a avea un copil”, a marturisit Oana Roman.

Insarcinată in sase luni, Oana este foarte atenta la fiecare pas pe care il face. „Impreuna cu Lilian, coregraful nostru, am ales un vals lent. Cea mica este foarte cuminte, nu s-a agitat prea tare, muzica este foarte frumoasa si presupun ca asta o linisteste”, a povestit Oana, care repeta, in medie, timp de trei ore pe zi, avand grija sa ia pauza ori de cate ori simte nevoia de a se odihni. „Va fi mai degraba un moment emotionant decat unul complicat din punct de vedere tehnic. Conteaza ceea ce transmitem si faptul ca vom fi acolo pentru a ajuta pe cineva care are intr-adevar nevoie”, a completat Oana. 

DANSEZ PENTRU TINE: Tot pentru un caz umanitar danseaza si actorul Octavian Strunila alaturi de Oana, partenera lui de viata. „Ma bucura ideea de a ajuta pe cineva. Cred ca toata lumea care poate ar trebui sa faca un astfel de gest, adica sa ii ajute pe cei care au nevoie de noi prin toate mijloacele si cu toate mijloacele”, a declarat Octavian. 

Ciprian Vizitiu, de 28 de ani, din Iasi, doreste sa-si cumpere un scaun cu rotile special pentru dans. Povestea lui este cea a unui adevarat luptator, care si-a depasit limitele. Ca orice tanar care isi doreste independenta, dupa admiterea la facultate, Ciprian s-a angajat in cadrul unei firme de distributie Internet la montaj si dezvoltarea retelelor de fibra optica. La sfarsitul unei lucrari pe teren a cazut de pe un stalp de iluminat stradal, iar in urma acestui accident a ramas imobilizat in scaunul cu rotile. A trecut prin momente foarte grele, nu putea sa accepte situatia si a inceput sa se izoleze de toti cunoscutii. Dupa un an petrecut in spitale si clinici de recuperare, datorita persoanelor de langa el si a sprijinului lor neconditionat, Ciprian si-a dat seama ca vrea sa realizeze cat mai multe in viata. Dansul a aparut in viata lui in anul 2008 cand alaturi de un grup de prieteni a dat viata spectacolului „Dansul ca mod de integrare sociala”, prin care au vrut sa arate ca persoanele cu dizabilitati se pot integra in societate in ciuda tuturor piedicilor. In aceasta forma de arta Ciprian a gasit un refugiu care l-a ajutat sa treaca peste momentele grele. 

DANSEZ PENTRU TINE: Daiana Karin Mertea, de 18 ani, din Constanta, vrea sa isi continue studiile. Eleva, olimpica la biologie, a lucrat timp de aproape un an impreuna cu trei colege si un profesor la un proiect medaliat cu aur la NASA. Din pacate, Daiana nu a putut sa ajunga la festivitatea de premiere, pentru ca nu a avut banii necesari de drum si de cazare. In spatele succesului ei stau nenumarate greutati. Eleva si mama ei traiesc de pe o zi pe alta, pentru ca mama a ramas fara loc de munca in urma cu doi ani. De atunci le-a fost din ce in ce mai greu: au fost nevoite sa vanda tot ce au avut mai de pret din casa pentru a supravietui, iar anul acesta au vandut apartamentul cu doua camere si s-au mutat intr-o garsoniera. Cu toate ca asa au mai achitat din datorii, de descurca foarte greu, pentru ca mama ei nu reuseste sa se angajeze. In ciuda tuturor problemelor, Daiana nu se lasa. Are o ambitie uriasa si la fel de multa putere de munca si tot ce isi doreste acum este sa poata urma cursurile Facultatii de Medicina din Bucuresti.