DANSEZ PENTRU TINE: Preselectii in Bucuresti pentru cel de-al 14-lea sezon

dansez-pentru-tine-2013

Cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine se pregateste sa-si aleaga concurentii care vor avea sansa sa intre in ringul visurilor de la Pro TV. Duminica, 11 august, vor avea loc preselectii la hotelul Ramada Parc din Bucuresti, anunta site-ul televiziunii.

„Ii rog pe toti cei care isi doresc sa fie alaturi de noi pe acest drum sa-si adune fortele, curajul, talentul si sa vina la preselectie. Asteptam pe oricine iubeste dansul si crede in minuni. De obicei, la preselectii se nasc momente pline de energie, se descopera adevarate talente si, in final, se implinesc cele mai frumoase visuri prin dans, asa ca nu trebuie ratata o asemenea ocazie”, a declarat Iulia Vantur, frumoasa coprezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine.

Cei care, de cand se stiu, simt ritmul in sange, viseaza coregrafii spectaculoase zi si noapte si nu rateaza niciun moment in care pot dansa sunt asteptati duminica, 11 august, in Bucuresti, la hotelul Ramada Parc, unde vor avea loc preselectiile pentru noul sezon al show-ului ce va fi difuzat in toamna de Pro TV.

Coregrafii Edi Stancu, Bogdan Boanta si Cocuta (Andra Gheorghe) si fosti concurenti vor fi prezenti la preselectie pentru a-i sustine pe viitorii participanti.

Odata intrati in competitie, concurentii vor demonstra ca stiu sa lupte in pasi de dans pentru un vis pe care vor cu orice pret sa-l vada devenit realitate.

Foto: Pro TV