Dansez Pentru Tine. VIDEO. Contre intre Mihai Petre si Elwira pe dansul lui Dima Trofim

Contre la Dansez Pentru Tine. Doi jurati, sot si sotie, s-au contrazis pentru dansul de Bollywood al lui Dima si Iuliei. Este vorba de Mihai Petre si sotia sa, Elwira, care nu s-au pus de acord cu privire la miscarile Iuliei.

In timp ce Mihai Petre a spus ca dansul Iuliei a fost lipsit de feminitate, sotia lui, Elwira, l-a contrazis si a spus ca miscarile ei au transmis feminitate. 

“A fost un dans bun. Vreau sa il felicit pe Dima, dar si pe Iulia. Relatia voastra are un fel de energie, e importanta comunicarea. Ati avut si noroc, bollywoodul este un dans usor. O sa dau cea mai mare nota de pana acum pentru voi, e putin mai mica din cauza Iuliei, care a fost prea baietoasa, 8,5”, a spus Mihai Petre.

Elwira a tinut sa isi contrazica sotul. “Nu sunt de acord cu Mihai! Ai fost foarte feminina in acest dans”, a spus Elwira.

Mihai Petre nu s-a lasat mai prejos si i-a intors replica. “Lasa-ma sa cred ca eu stiu mai bine ce inseamna sa fii feminina din punctul de vedere al barbatului”, a spus Mihai Petre.

In cele din urma, Mihai Petre a incercat sa aplaneze conflictul: “Sa zicem ca da, in viziunea unei doamne ai fost destul de feminina”.