Dansez Pentru Tine vs Dansez pentru familia Mihai Petre! Fanii, scandalizati dupa ce Willmark a fost scos din juriu. VIDEO

Noul sezon al showului Dansez Pentru Tine a debutat cu un scandal, dupa ce Pro TV a decis sa-l dea afara pe Willmark din juriul emisiunii si sa-l inlocuiasca cu Elwira Petre, sotia lui Mihai Petre.

Decizia Pro TV-ului de a-l scoate din juriu pe Willmark ar fif ost luata dupa ce acesta a aparut la un alt post de televiziune si, astfel, a incalcat contractul.

Concedierea lui Wilmark de la Dansez Pentru Tine a starnit comentarii acide pe Facebook, fanii emisiunii exprimandu-si nemultumirea fata de decizia luata de Pro TV in ultimul moment. De precizat ca Wilmark a fost inlocuit cu Elwira Duda, sotia lui Mihai Petre. 

Willmark a facut si prima declaratie despre schimbarea sa din emisiune. “Am participat in acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat niciun contract cu cei de la Kanal D sa ma angajez la ei. Nu credeam ca se va ajunge aici. Imi pare rau ca, dupa atatia ani, am fost nevoit sa parasesc echipa de la Dansez, tineam foarte mult la toti de acolo”, a declarat Wilmark pentru Click. 

Ruxy Vulcan: “Mare pacat trebuia sa fie intregita familia Petre, urat cum ati facut si cu d-nul Patrichi, dar la asa o tara de nimic te astepti la orice, va pierdeti spectatorii, sigur”.

Cristina Manea: “Pro Tv a inceput aceasta emisiune ca un rege ( juriu competent, studio de exceptie ) si sfarseste ca un cersetor ( juriu slab pregatit si un studio cat o gamalie ) DUPA BUGET COANE FANICA ! Unde este fastul cu care ne obisnuise aceasta emisiune? Sezonul urmator vor prezenta Gigel Frone si Tudorel Popa ( ca cer salariu mic micut ) iar juriul va fi format din profesori de romana (ca au salarii mici si pretentiile salariale vor fi mici micute)”.

Ludmila Breazu: “O pot schimba si pe d-na Rancea pentru ca Mihai Petre mai are o sora care danseaza……Poate mai apare si vreun var”.

Bunea Adrian: “Stimate domnule Wilmark, imi pare foarte rau ca nu mai faceti parte din juriul concursului “Dansez pentru tine”, dar, in acelasi timp, imi pare foarte bine ca nu faceti parte din juriul concursului “Dansez pentru familia Mihai Petre”. Imi pare rau ca poporul roman, de anul trecut, este privat, se pare, an de an, de prezenta placuta, deosebita, onoranta, profesionista a unor persoane de infinita si indubitabila valoare (anul trecut ne-a parasit fortat Maestrul CORNEL PATRICHI, iar anul acesta Domnia Voastra). Ma intreb anul viitor cine mai este inlocuit din actualul juriu si de catre ce membru al familiei lui mihai petre? Nu se poate sa nu mai aiba niscaiva dansatori printre neamuri ! Sincere pareri de rau si pentru absenta dvs. si pentru emisiune, care, se pare isi pierde telespectatorii unul cate unul! Multumim din inima partidului (scuzati, va rog, juriului)! Va dorim dvs. si Maestrului CORNEL PATRICHI multa sanatate si tot binele din lume!”.

“Wilmark era sarea si piperul! Sezonul viitor va juriza si fetita lui Mihai Petre, asa incat madam Segall (n.r. Mona Segall, producator general “ Dansez pentru tine”) va avea deplin control asupra juriului”, a spus sotia fostului coregraf pentru enational.ro.

“In curand se va numi ‘Petre show’. Nici nu m-am mai uitat de cand a plecat domnul Patrichi. Nu mai are haz emisiunea”, a comentat un cititor pe acelasi site.