Danut: Daca era doamna Mirela, proceda altfel in aceasta problema!

Luna de miere dintre Andreea Mantea si concurentii sezonului 4 “Mireasa pentru fiul meu” s-a terminat si au inceput deja sa apara voci care critica stilul ei de a modera emisiunea.

Cum Catalin nu mai este in Casa, a fost randul lui Danut sa devina cea mai galagioasa voce din competitie. Iubitul lui Carmen a protestat vocal la una dintre interventiile venite telefonic de la un telespectator.

Danut nu a suportat criticile venite in cascada din partea telespectatorului si a parasit nevos platoul emisiunii. La insistentele moderatoarei Andreea Mantea, Danut a revenit alaturi de colegii sai de competitie insa discutia dintre el si contestatar s-a mentinut in aceleasi note tensionate.

“Daca era doamna Mirela Boureanu intervenea si oprea interventia telefonica”, a comentat Danut la revenirea in platou.

Andreea Mantea a izbucnit si l-a pus la punct pe participant : “Danut, mai devreme spuneai sa respectam varsta. Acum iti cer acelasi lucru. Daca tie ti se pare ca ai un comportament normal fata de mine, te inseli. Nu eu am decis anumite lucruri si nu eu decid cine si cat sta in telefon. Daca nu esti capabil sa respecti un om mai in varsta ca tine, era normal ca telespectatorul sa te jigneasca”.