DANUT LUPU, internat la spital in STARE GRAVA. Fostul fotbalist ar avea dubla pneumonie

DANUT LUPU este internat, cu dubla pneumonie, in acest moment la Institutul National de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals”, sustine ProSport, care a discutat cu apropiati ai fostului international roman.

Catalin Apostolescu, medic primar in cadrul sectiei de terapie intensiva de la Institutul National de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals”, a declarat ca “(DANUT LUPU-n.red.) este intr-o stare grava. Este internat la sectia de terapie intensiva. Daca domnul LUPU sau membrii familiei lui vor dori sa faca public diagnosticul, sunt liberi sa o faca. A fost adus in spital sambata seara. Nu ma pot pronunta asupra prognosticului, pentru ca este sub tratament. Pacientul este constient in acest moment.”

In varsta de 48 de ani, LUPU s-a retras din activitate in 2001, dupa ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucuresti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucuresti, Brescia (Italia) si Tzafririm Holon (Israel), castigand cinci trofee.

La echipa nationala, DANUT LUPU a strans 14 prezente, intre 1989 si 1998 si a facut parte din lotul Romaniei la Campionatul Mondial din 1990, disputat in Italia.

Sursa foto: enational