DANUT POP, REALES IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL PARTIDULUI ECOLOGIST

Danut Pop a fost reales, sambata, in functia de presedinte al Partidului Ecologist Roman (PER), in cadrul Congresului ordinar organizat la Palatul Parlamentului, informeaza Agerpres

Membrii PER si-au ales presedintele, prim-vicepresedintii, vicepresedintii si secretarul general adjunct.  Astfel, in urma votului, in functia de presedinte a fost ales Danut Pop, prim-vicepresedinti urmeaza sa fie Catalin Namaescu, Mircia Gutau, Cristian Anghel, secretar general adjunct – Cristinel Deaconescu, iar vicepresedintii vor fi Viorel Dobre, Mirica Dimitrescu, Ovidiu Zara, Mircea Vintilescu, Bianca Vasile.

Danut Pop a afirmat, in cadrul Congresului, ca PER doreste sa obtina la urmatoarele alegeri cel putin trei mandate de europarlamentar si 2.000 de consilieri.

“Avem peste doi ani doua examene: europarlamentare si prezidentiale. Peste trei ani avem inca doua alegeri locale si alegeri parlamentare. Impreuna cu echipa (…) ne-am propus pentru europarlamentare un minimum trei europarlamentari, sa avem candidat la prezidentiale si pentru anul 2020 ne propunem intrarea in 25 de consilii judetene, 2.000 de consilieri si minimum 30 de primari”, a spus Danut Pop.

Sursa foto: gandul