DARIUS VALCOV ramane in AREST PREVENTIV. UPDATE

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) judeca luni contestatia DNA fata de decizia instantei de a-l plasa in arest la domiciliu pe fostul ministru al Finantelor DARIUS VALCOV.

UPDATE 21:35: DARIUS VALCOV ramane in arest preventiv, au decis judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justiţie, luni seara. DNA facuse contestatie la masura de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Decizia este definitiva, informeaza B1 TV

Pe 6 mai, un judecator de la ICCJ a admis cererea lui DARIUS VALCOV de inlocuire a masurii ARESTARII PREVENTIVE cu ARESTUL la DOMICILIU, insa procurorii DNA au facut contestatie.

CITESTE SI:  DARIUS VALCOV AR PUTEA SCAPA DE PUSCARIE. Fostul ministru a primit AREST la DOMICILIU 

DARIUS VALCOV se afla in AREST PREVENTIV din data de 2 aprilie, el fiind acuzat de DNA de TRAFIC de INFLUENTA pentru ca ar fi primit aproximativ doua milioane de euro de la Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion.

In schimbul banilor, DARIUS VALCOV, fost primar al municipiului Slatina, ar fi intervenit pe langa factori de decizie in vederea castigarii unor licitatii de catre Tehnologica Radion pentru obiective situate in municipiul Slatina, orasele Scornicesti, Piatra Olt si Draganesti.

 CITESTE SI: INCENDIAR VALCOV avea un TELEFON SPECIAL pentru SEX. 5000 de FEMEI i-au trecut prin pat 

Ulterior, procurorii DNA l-au pus sub acuzare pe DARIUS VALCOV si pentru savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei, atributiei sau insarcinarii sale.

Sursa foto: jurnalul.ro