DARIUS VALCOV: DEMISIA mea este un GEST NORMAL in astfel de circumstante

Ministrul Finantelor Publice, DARIUS VALCOV, afirma ca a acceptat solicitarea premierului VICTOR PONTA de a finaliza procedurile legate de Codul Fiscal si de Codul de Procedura Fiscala, dar si-a dat DEMISIA, desi este nevinovat, pentru a nu afecta imaginea Guvernului, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook.

“Prim-ministrul Victor Ponta m-a rugat sa finalizez procedurile legate de Codul Fiscal si de Codul de Procedura Fiscala, lucru pe care l-am acceptat”, a spus DARIUS VALCOV.

El isi sustine in continuare nevinovatia si afirma ca are incredere in actul de justitie.

Citeste si: VICTOR PONTA: Voi transmite solicitarea de DEMISIE a lui DARIUS VALCOV dupa aprobarea codurilor fiscale

“Demisia mea este un gest cat se poate de normal in astfel de circumstante, pentru a nu afecta in niciun fel imaginea Guvernului si a Romaniei”, a explicat ministrul Finantelor.

Premierul VICTOR PONTA a anuntat ca ministrul Finantelor, DARIUS VALCOV, i-a inaintat demisia duminica la pranz. El a adaugat ca se va gandi la un nume pentru portofoliul Finantelor, dupa ce actualul ministru va trimite la Parlament proiectele de Cod Fiscal si Cod de Procedura Fiscala.

Citeste si: Darius Valcov si-a dat demisia de la Ministerul Finantelor

Procurorii DNA au dispus, la finalul saptamanii trecute, efectuarea urmaririi penale fata de ministrul Finantelor Publice, DARIUS VALCOV, pentru trafic de influenta in calitate de primar al municipiului Slatina.

Sursa foto: economica.net