Darius Vâlcov detonează bombă după bombă: S-a dorit să fiu racolat de KGB! CTP este informator SRI!

Darius Vâlcov detonează bombă după bombă, marți, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la DCNews.ro. Darius Vâlcov, consilier economic al premierului Viorica Dăncilă, susține că în anul 2015 i s-a propus, “pe linia Gușă -KGB”,să trădeze PSD și să fie premier. Fostul ministru susține că s-a dorit să fie racolat de KGB.

“În 2015 aveam oferta de a trăda PSD, de a forma o echipă din PSD, să fiu numit prim-ministru al României într-o alianță cu Vasile Blaga și o parte din PDL-ul de la vremea aceea. Mi-a fost făcută propunerea pe linia Gușă-KGB. Spun asta pentru că mi-a fost făcută de câtva ori la hotelul Majestic din Băneasa unde au fost de față Vasile Blaga, Cozmin Gusă si fostul membru CNA Valentin Jucan. Denise Rifai a fost de multe ori a fost de multe ori acolo, precum și Rareș Bogdan, Murad, patronul hotelului și Șerban Pop de multe ori. Pe linia KGB  se știu relațiile pe care le-am avut cu Cozmin Gușă, că știu de vizita de la Moscova din 2009 cu Mircea Geoană. S-a dorit să fiu racolat de KGB. Am refuzat.  Domnul Gușă a încercat să mă racoleze pe mine”, a spus Darius Vâlcov în timpul discuției cu ziariștii sursei citate.

Darius Vâlcov despre Cristian Tudor Popescu: ‘Este unul dintre cei 19 jurnaliști de pe lista informatorilor SRI’

Fostul ministru al Finanțelor susține și că jurnalistul Cristian Tudor Popescu este unul dintre “cei 19 jurnaliști de pe lista informatorilor SRI” furnizată de fostul ofițer Daniel Dragomir Comisiei de Control al SRI.

“Stie toata lumea ca domnul Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei 19 jurnalisti de pe lista informatorilor SRI. Este o informatie care poate fi verificata. Lista e data de Daniel Dragomir, dar sunt multi altii pe care nu-i stie domnul Dragomir, dar ii stiu altii”, a declarat Darius Vâlcov la DCNews.

Darius Vâlcov susține că i s-a propus să fie vicepresedinte al Băncii Mondiale

Darius Vâlcov susține că i s-a propus să fie vicepresedinte al Băncii Mondiale: Domnul Băsescu mi-a cerut să-mi dau demisia de la Ministerul Finanțelor

Darius Vâlcov susține că după ce a refuzat, în 2014, prelungirea unui acord cu FMI, care, în opinia lui ar fi fost în detrimentul țării, Traian Băsescu i-ar fi trimis o scrisoare prin care îi cerea să își dea demisia de la Ministerul Finanțelor și să ocupe funcția de vicepreședinte al Băncii Mondiale. Propunerea ar fi fost făcută cu o săptămână înainte de a fi arestat.

“În martie, înainte de a fi arestat, domnul Basescu a trimis prin domnul Dănuț Liga, consilier, care mai departe a transmis prin domnul Mihai Nita, fost senator, actual deputat, o scrisoare prin care mi se cerea sa-mi dau demisia de la Ministerul Finantelor si sa merg vicepresedinte la Banca Mondiala. Mi-a venit cu o saptamana inainte de a fi arestat. Am refuzat”, a declarat Darius Vâlcov la DCNews.

Sursa foto: realitatea