DARIUS VALCOV, URMARIT PENAL! MINISTRUL FINANTELOR si-ar fi dat DEMISIA.UPDATE

Ministrul Finantelor, DARIUS VALCOV, a fost adus vineri seara de politisti cu mandat de aducere la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), potrivit postului B1 TV.

UPDATE 08.50: Conform unor surse politice din interiorul social-democratilor, MARIAN VALCOV si-a anuntat colegii in frunte cu premierul VICTOR PONTA ca isi va depune DEMISIA din functia de ministru al Finantelor Publice.

UPDATE 21:36: DARIUS VALCOV a fost pus sub acuzare de DNA pentru trafic de influenta. Acesta este acuzat ca ar fi luat mita 2 milioane de euro in timpul mandatului de primar al municipiului Slatina, anunta Realitatea Tv. 

UPDATE 21:16: DARIUS VALCOV a iesit de la DNA. Conform unor surse, audierile continua la sediul DNA cu alte persoane implicate in dosar. 

UPDATE 18.38: Conform unor surse judiciare citate de romaniatv.net, DARIUS VALCOV este audiat intr-un dosar de coruptie mai vechi, din care urmeaza sa fie disjunsa o noua cauza.

Procurorii ancheteaza modul in care au fost semnate unele contracte de catre municipalitatea din Slatina de pe vremea cand DARIUS VALCOV era primar in acest oras (iunie 2004 – martie 2012).

UPDATE 18.18: DARIUS VALCOV este CERCETAT pentru FAPTE DE CORUPTIE din perioada cand era primar al orasului Slatina, potrivit unor surse citate de postul B1 TV.

DARIUS VALCOV a venit la audieri intr-o masina a Ministerului de Finante, insotita de un automobil al DNA. Ministrul nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA.

Potrivit unor surse, DARIUS VALCOV se afla la DNA in calitate de suspect intr-un dosar privind verificari ale unor contracte de pe vremea cand acesta a fost primar al Slatinei. Potrivit acelorasi surse, urmeaza sa mai fie adusi la DNA alti doi complici.

Vom reveni cu amanunte.