DARIUS VALCOV, propunerea premierului Ponta pentru Ministerul Bugetului. UPDATE

Reducerea TVA la produsele de baza ar putea avea loc mai devreme

Senatorul PSD DARIUS VALCOV va fi noua propunere a premierului VICTOR PONTA, pentru ministerul Bugetului, potrivit unor surse citate de b1.ro.

UPDATE 10.32: Propunerea a fost deja trimisa presedintelui Traian Basescu. UDMR nu a inaintat o propunere pentru Ministerul Culturii.

Propunerea initiala a premierului, CLAUDIU MANDA, a fost refuzata de presedintele TRAIAN BASESCU, alaturi de propunerea pentru Ministerul Culturii, ROZALIA BIRO (UDMR).

Citeste si: VICTOR PONTA va anunta marti PROPUNEREA pentru MINISTERUL BUGETULUI

DARIUS VALCOV (37 de ani) este senator de Olt si a fost primar al municipiului Slatina. Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Senatului Romaniei, Valcov este licentiat in Stiinte Economice, la Facultatea de Studii Economice in Limbi Straine, din cadrul ASE si are un doctorat in Economie, la aceeasi universitate.

Citeste si: VICTOR PONTA: Propunerile pentru Cultura si Buget, la SFARSITUL LUNII. Vreau sa-i fac o SURPRIZA lui Basescu

In perioada 2000-2004, Valcov a fost director general al Bancii Populare Romane pentru Dezvoltare, in Slatina, iar in anul 2004, a fost director economic al S.C. Octogon S.R.L., tot in Slatina.

DARIUS VALCOV a fost presedinte al PDL Olt, pana in anul 2012, cand a demisionat din partid.