Darius Valcov si-a dat demisia de la Ministerul Finantelor

Procurorii DNA au gasit 94 de tablouri ale lui VALCOV

Darius Valcov si-a dat demisia, in urma cu putin timp, de la Ministerul Finantelor. Informatia a fost confirmata de premierul Victor Ponta. Probabil ca iesirea publica a lui Klaus Iohannis a grabit un anunt asteptat abia luni. Ponta a spus ca avea pe masa demisia lui Darius Valcov inca din jurul pranzului, asta in timp ce Presedintia nu era la curent cu demisia lui Valcov si transmitea un mesaj public prin care cerea revocarea din functie a lui Valcov.

“Am discutat astazi la pranz cu dnul Valcov, care mi-a inaintat demisia, am vorbit si cu presedintele si astept de la domnul Valcov, care a avut un rol pozitiv, ca in zilele urmatoare sa termine proiectul de Cod Fiscal. Zilele viitoare ma voi gandi la cine il va inlocui si voi inainta propunerea presedintelui”, a declarat Victor Ponta.

Amintim ca presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis, duminica, un mesaj prin care cere revocarea din functie a ministrului Finantelor, Darius Valcov. In mesajul sau, Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa demareze procedura de revocare din functia de ministru al Finantelor a lui Darius Valcov, in contextul in care DNA a dispus inceperea urmaririi penale in cazul sau.

Citeste si: PRESEDINTELE IOHANNIS I-A CERUT DEMISIA LUI DARIUS VALCOV