DARURI si SURPRIZE pentru COPIII INSTITUTIONALIZATI de pe raza Sectorului 4, in preajma ZILEI DE 1 IUNIE

Cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI, Primaria Sectorului 4, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4, organizeaza o serie de activitati, in sprijinul copiilor din centrele de zi si plasament de pe raza acestei unitati administrative.

Astfe, vineri, micutii ocrotiti in cadrul Adapostului de Noapte si Zi pentru Copiii Strazii  ii vor avea ca oaspeti pe reprezentantii Federatiei Romane de Scrima.

Cei 30 de copii, cu varste de pana la 14 ani, se vor intalni cu multiplii campioni europeni la spada si floreta, printre care tinerele sportive Loredana Dinu, Maria Boldor si Madalina Calugareanu, care le vor darui  jucarii.

Oaspetii le vor impartasi din experienta lor, relatandu-le cum, prin munca si perseverenta, au reusit sa fie performeri.

Sportivii vor incerca sa-i convinga pe copii de eleganta si frumusetea acestui sport, prin intermediul caruia sabia si floreta, din arme de lupta ale cavaleriei, au devenit ”arme de sala”, cat si de faptul ca si ei pot ajunge la rezultate deosebite in cadrul acestei ramuri sportive.

La randul lor, copiii vor sustine momente artistice, din care nu vor lipsi cantecele, poeziile si dansurile.

Citeste si: CARNAVALUL COPIILOR, la Palatul Brancovenesc

Seria manifestarilor prilejuite de aniversarea ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI va continua, atat sambata, cat si duminica, incepand cu ora 11.00, in curtea Domeniului Brancovenesc de la Mogosoaia.

Astfel, 420 de copii ocrotiti in cadrul centrelor de zi si plasament din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 sunt invitati la ”Carnavalul Copiilor la Palatele Brancovenesti”, prilej cu care vor asista la piese de teatru, spectacole de magie, de muzica si dans, jocuri si concursuri tematice.

Citeste si: Eveniment dedicat ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI, in Parcul Crangasi

Personaje din desene animate, actori si animatori ii vor duce pe cei mici intr-o lume de poveste. In cadrul atelierelor de creatie, copiii vor avea prilejul de a-si demonstra talentul artistic, confectionand papusi din linguri de lemn sau hartie creponata si vor invata sa modeleze baloane.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4