Datele de autentificare pentru plata impozitelor șsi taxelor locale, disponibile in Sectorul 1

Contribuabilii din Sectorul 1 sunt asteptati la sediul Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale, din Piata Amzei nr. 13, pentru a-si ridica credentialele (user si parola) cu care se vor putea autentifica in vederea achitarii contributiilor la bugetul local pe site-ul www.ghiseul.ro. 

Credentialele au fost atribuite persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate, inregistrate in baza de date a primariei pentru plata online a obligatiilor fiscale prin ghiseul.ro. Plicurile cu credentiale pot fi ridicate in programul de lucru cu publicul luni, marti, joi si vineri intre orele 8:30-16:30 si miercuri in intervalul 8:30- 18:30.

Plata cu cardul se poate face total sau partial, la fel ca in cazul in care se plateste cu numerar si nu se percepe comision suplimentar la efectuarea tranzactiei. Pe langa taxe si impozite, cetatenii isi pot plati si amenzile contraventionale, doar pe baza datelor din procesul verbal. Se accepta la plata urmatoarele tipuri de card, indiferent daca sunt carduri emise de banci romanesti sau banci straine: carduri ce poarta marca VISA – Visa Classic Card, Visa Premier Card (Golden Card), Visa Business Card; Carduri ce poarta marca Eurocard/Mastercard – Mass Card, Gold Card, Business Card, Signia Card.

Contribuabilii care doresc sa plateasca impozitul prin internet trebuie sa aiba un cont de internet banking deschis la orice banca din care sa faca un virament bancar, in lei, din contul propriu in contul IBAN asociat tipului de impozit pe care il are de achitat. Contul IBAN al Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sector 1 poate fi identificat consultand site-u www.impozitelocale1.ro, sectiunea „Lista conturi IBAN”.

Bucurestenii din Sectorul 1 care doresc sa achite cu numerar, pot face plata la una din casieriile institutiei situate in: Piata Amzei nr. 13; Calea Grivitei nr. 208; Str. Pajurei nr. 13; Bd. Banu Manta nr. 9 (in incinta Primariei Sectorului 1). Casieriile DGITL Sector 1 isi desfasoara activitatea de lucru cu publicul luni, marti, joi si vineri intre orele 8:30-16:30 si miercuri in intervalul 8:30-18:30.

Sursa foto: agerpres