DAVID BECKHAM si-a trimis fiul cel mare sa lucreze intr-o CAFENEA

BROOKLYN BECKHAM, fiul cel mare al Victoriei si al lui DAVID BECKHAM, in varsta de 15 ani, s-a ANGAJAT recent intr-o CAFENEA din Londra, unde lucreaza in weekend, deoarece parinti sai vor “sa il invete valoarea banilor”, conform unei surse citate de dailymail.co.uk, scrie Mediafax.

Desi parintii sai au o avere estimata la 165 de milioane de lire sterline (202 milioane de euro),BROOKLYN BECKHAM lucreaza in timpul turelor de weekend intr-o CAFENEA din vestul Londrei, unde este platit cu 2,68 de lire sterline (3,29 euro) pe ora.

Citeste si: David Beckham intentioneaza sa-si deschida o franciza MLS la Miami 

Deoarece are sub 18 ani, BROOKLYN BECKHAM nu poate lucra mai mult de sapte ore si trebuie sa i se acorde o pauza de o ora dupa patru ore de munca.

Un angajat al CAFENELEI, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, a confirmat, duminica, faptul ca BROOKLYN BECKHAM  a efectuat deja cateva ture de weekend si ca “se intelege bine” cu ceilalti barmani.

O sursa din anturajul familiei Beckham a dezvaluit faptul ca BROOKLYN BECKHAM ar fi fost incurajat sa accepte aceasta slujba de parintii lui. “Am incercat sa le oferim un exemplu (copiilor, n.r.), aratandu-le importanta faptului de a munci din greu”, a spus DAVID BECKHAM in 2013.

Citeste si: David Beckham implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Victoria Adams, fosta membra a trupei Spice Girls si designer de moda, si fostul fotbalist de talie internationala David Beckham s-au casatorit in 1999. Cei doi au impreuna patru copii – Brooklyn, in varsta de 15 ani, Romeo, in varsta de 11 ani, Cruz, in varsta de noua ani, si Harper, in varsta de doi ani.

Sursa foto: VOGUE.COM