DAVID CAMERON, felicitat de ANGELA MERKEL pentru VICTORIA sa ”impresionanta”

Cancelarul german, ANGELA MERKEL, l-a felicitat vineri pe premierul britanic, DAVID CAMERON, pentru victoria sa “impresionanta”, exprimandu-si satisfactia pentru “continuarea colaborarii bilaterale bazate pe incredere”, a informat o purtatoare de cuvant a guvernului german, citata de AFP.

ANGEL MERKEL “a discutat la telefon, in cursul serii, cu prim-ministrul britanic, DAVID CAMERON, si i-a adresat felicitari pentru victoria sa impresionanta”, a facut cunoscut intr-un scurt comunicat o purtatoare de cuvant a executivului federal.

CITESTE SI: DAVID CAMERON: Vom organiza REFERENDUMUL privind APARTENENTA Marii Britanii la UNIUNEA EUROPEANA

Cancelarul german “si-a exprimat satisfactia pentru continuarea colaborarii bilaterale bazate pe incredere” si care “a fost dovedita”, mai scrie in comunicat.

Partidul Conservator condus de DAVID CAMERON, premier in exercitiu, a castigat in alegerile desfasurate joi 331 de mandate, obtinand majoritatea absoluta in Camera Comunelor.

CITESTE SI: ALEGERI MAREA BRITANIE: DAVID CAMERON a declarat ca va fi PREMIERUL tuturor britanicilor

Vineri, pe fondul realegerii sale pentru un nou mandat, el a anuntat pastrarea in functie a patru principali ministri din echipa precedenta — finante, interne, aparare si externe—, un semnal puternic al dorintei sale de continuitate.

Sursa foto www.wikipedia.com