DAVID GINOLA a suferit un STOP CARDIAC! Stirile despre starea francezului sunt CONTRADICTORII

Informatiile legate de starea de sanatate a fostului international francez, DAVID GINOLA, sunt contradictorii. L’Equipe scrie ca jurnalistul Jean-Philippe Lustyk era prezent cand lui DAVID GINOLA i s-a facut rau pe terenul de fotbal unde juca un meci amical cu mai multe celebritati:

“Eram vreo 30 de oameni. Jucam un meci de fotbal pe un teren sintetic, pe o resedinta privata, la 300 de metri de un teren de golf. Dintr-odata, DAVID GINOLA s-a prabusit. Initial, am crezut ca glumeste, dar dupa cateva secunde, ne-am dat seama ca e ceva foarte serios. Cineva a strigat ca-si poate inghiti limba, iar Olivier Girault (handbalist) si Frederic Mendy (fost fundas la Bastia si Montpellier) au sarit sa-l ajute, l-au asezat astfel incat sa ii acorde primul ajutor. Apoi au venit medicii, in aproximativ 8 minute. L-au preluat, au folosit si un defibrilator, apoi a fost transportat cu un elicpoter la un spital din Monaco”.

La cateva ore, pe contul de Twitter al lui DAVID GINOLA a aparut o postare, iar fostul international parea sa fie OK: “Sa joci fotbal sub soarele amiezii n-a fost o miscare foarte inteligenta. Acum fac niste analize. Un Mondial in Qatar in plina vara, super-idee”, se incheie, ironic, tweetul.

Mai tarziu, acelasi jurnalist care a vorbit prima data despre starea lui DAVID GINOLA, a venit cu alte informatii, noteaza L’Equipe: “DAVID GINOLA e in coma artificiala, a suferit un stop cardiac, situatia e dramatica, nu exista nicio alta veste, in ciuda a ceea ce a mai aparut pe retelele de socializare din partea impresarului sau mai ales”.

Sursa foto: lequipe