David Guetta a câștigat o avere de la Warner Music

David Guetta a obținut o avere de la compania Warner Music după ce le-a vândut catalogul său muzical. DJ-ul francez cunoscut pentru “Titanium”, “I Got A Feeling” şi “Hey Mama” a primit o sumă cu nouă cifre.

David Guetta a câştigat 100 de milioane de dolari în urma contractului, care include şi viitoare înregistrări, scrie BBC.

David Guetta, în vârstă de 52 de ani, a vândut 50 de milioane de discuri şi a acumulat peste 14 miliarde de vizualizări online. David Guetta, născut pe 7 noiembrie 1967, la Paris, este un DJ şi producător muzical francez de muzică house. Şi-a lansat albumul de debut, ”Just a Little More Love”, în 2001, ce a fost urmat de discurile ”Guetta Blaster” (2004) şi ”Pop Life” (2007). Materialul discografic care i-a adus celebritatea se intitulează ”One Love” şi a apărut pe piaţă în anul 2009. Acel album conţine trei piese care au ajuns pe prima poziţie în topul britanic şi pe poziţii fruntaşe în cel american – ”When The Love Takes Over” (cu Kelly Rowland), ”Gettin’ Over You” (cu Chris Willis, Fergie şi LMFAO) şi ”Sexy Bitch” (cu rapperul Akon). A câştigat de două ori premiul Grammy.

Sursa foto: billboard