DAVID NIELSEN, antrenorul lui STROMSGODSET, despre dubla cu STEAUA din LIGA CAMPIONILOR

STEAUA BUCURESTI si STROMSGODSET IF  se vor intalni in luna iulie in cadrul TURULUI II PRELIMINAR din LIGA CAMPIONILOR. In urma TRAGERII la SORTI de luni, campioanele din ROMANIA si NORVEGIA isi vor disputa un loc in TURUL III PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR. Cele doua meciuri din aceasta dubla vor avea loc pe 15/16 iulie si 22/23 iulie, primul joc urmand sa se dispute pe terenul echipei nordice.

DAVID NIELSEN,  antrenorul echipei STROMSGODSET IF, a declarat in presa din Norvegia ca stie ce il asteapta la meciurile cu STEAUA BUCURESTI, pe care o considera cel mai puternic adversar pe care il putea intalni in aceasta faza a competitiei si ca spera ca elevii sai sa joace cel mai bun fotbal pentru a face fata echipei campioane din Liga I.

CITESTE SI: REACTIA lui COSTEL GALCA dupa tragerea la sorti din LIGA CAMPIONILOR 

STEAUA BUCURESTI este un adversar foarte puternic, vor fi doua meciuri extrem de grele. Este cel mai dificil adversar pe care il puteam intalni, trebuie sa jucam mai bine ca niciodata. Stiu ca STEAUA este o echipa buna, a castigat campionatul Romaniei in dauna echipei Astra, pe care am intalnit-o in iarna intr-un amical si am invins-o cu 1-0. STEAUA are multi jucatori romani foarte buni, care constituie o parte importanta a echipei nationale. 

Ca sa ne calificam trebuie sa jucam cele mai bune doua meciuri pe care le-a jucat vreodata STROMSGODSET. Asta este LIGA CAMPIONILOR, trebuie sa dai piept cu cei mai buni. Ne vom pregati foarte bine pentru dubla cu STEAUA“, a spus DAVID NIELSEN pentru cotidianul norvegian Verdens Gang, citat de Mediafax.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI si-a aflat adversarul din TURUL II preliminar al LIGII CAMPIONILOR 

Sursa foto: godset.no