De 1 Iunie, Primaria Sectorului 6 organizeaza o serie de evenimente si un super-concert

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizeaza sambata, 1 Iunie, o serie de evenimente prin care va fi celebrata Ziua Internationala a Copilului.

Astfel, incepand cu orele 13.00, in parcarea de la Plaza Romania va avea loc cea de-a doua etapa a proiectului „Fugi in curtea scolii!”. Pentru a face sport, copiii zilelor noastre au nevoie de motivatie si sunt, chiar si atunci cand fac miscare, in cautarea distractiei. Proiectul derulat de Primaria Sectorului 6 le ofera varianta care imbina utilul cu placutul: trei week-end-uri la rand, tinerii se pot intalni pentru a practica streetsoccer, streetdance si freestyle, iar prima actiune, desfasurata deja sambata trecuta, pe 25 mai, in curtea scolii 279, s-a bucurat de un mare numar de participanti. Ultima etapa va avea loc sambata, 8 iunie, intre orele 11:00 – 15:00, la scoala Nr. 59 „Dimitrie Sturdza” (str. Vladeasa nr. 9, Sector 6).

Incepand cu orele 14:00, sub indemnul „De Ziua Copilului, concurati si va distrati!”, vor fi demarate o serie de manifestari sportive: competitia de sah pe licee, demonstratii de rugby tag, cricket, scrima, dansuri ritmice si multe alte activitati sportive interesante si atractive pentru copii.

Seara se va incheia cu un super-concert: la orele 20.00, Smiley si Andreea Banica vor urca pe scena si vor face spectacol.