De 1 Iunie, Televiziunea Romana va asteapta in studiourile din Bucuresti si din tara

ZIUA PORTILOR DESCHISE LA TELEVIZIUNEA ROMANA, DE 1 IUNIE. Astfel, de Ziua Copilului, Televiziunea Romana deschide portile studiourilor din Bucuresti si din tara pentru public. Evenimentul se deruleaza la studiourile TVR din Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Timisoara si Tirgu Mures.

Copiii, parintii si bunicii dornici sa intre in culisele emisiunilor favorite pot vizita studiourile Televiziunii Romane, acolo unde va asteapta vedete indragite.

“Vedetele Televiziunii Romane au pregatit programe speciale in fiecare studio. Vizitatorii, copii si adulti, vor afla cum se filmeaza o emisiune TV, cat de mari sunt emotiile dinaintea anuntului „Suntem in direct!”, vor face cunostinta cu oamenii din fata si din spatele camerelor de luat vederi si vor putea participa la castinguri si concursuri cu premii”, se arata intr-un comunicat al TVR.

JEANA GHEORGHIU, 7 ani de la DISPARITIE

Iuliana Tudor, Cristian Tabara, Liana Stanciu, Mircea Dinescu, Marian Marin, Eveline Pauna, Aura Poterasu, Radu Tudor, Sonia Argint Ionescu, Carmen Movileanu, Cristina soloc sunt doar o parte dintre vedetele TVR care vor participa la evenimentul organizat pe 1 Iunie.

La TVR, invitati speciali ai acestui eveniment vor fi Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision.

Citeste si: Antena 3, amendata pentru incalcarea legii audiovizualului

Vizitatorii se pot inscrie, in perioada 22 – 31 mai, pe site-ul www.tvr.ro, alegand ora la care vor sa participe, sau pot veni pe 1 iunie, la sediile TVR din Bucuresti, Cluj, Craiova, Timisoara, Iasi si Tirgu Mures.

In Bucuresti, turul TVR dureaza doua ore, iar grupurile se vor forma la fiecare 30 de minute. Programul de vizitare se va desfasura intre orele 10.00 si 18.00. Turul TVR este gratuit. Intrarea se va face prin Calea Dorobantilor, nr. 191, sector 1, Bucuresti.