DE CATI NATIVI AI ACELEIASI ZODII AI NEVOIE PENTRU A SCHIMBA UN BEC

Iubirea e frumoasa, dar sa fim seriosi, nu poate fi numai lapte si miere. Iti place de el pentru ca este frumos, destept si atent la tine, dar cat de priceput este la treburile casnice? Ca sa iti faci o idee de cat de indemanatic e in functie de zodie, iti spunem de cate persoane ale aceleasi zodii ai avea nevoie pentru a schimba un bec.

Berbec

Berbecii nu au nevoie sa schimbe becuri, pentru ca nu le este frica de intuneric.

CITESTE SI: Bogatiile spirituale ale fiecarei zodii. Taurul – NEINFRICATUL; Fecioara – JUSTITIARA. Pe tine ce te caracterizeaza?

Taur

Unul este de ajuns, dar numai daca sarbatoreste apoi cu o masa copioasa si o partida grozava de sex.

Gemeni

Doi Gemeni ar putea schimba un bec, insa treaba nu va fi niciodata terminata, pentru ca nu se vor putea opri din discutat cine ce ar trebui sa faca si cum ar trebui procedat.

Rac

Unul singur va face toata treaba, dar va avea nevoie de trei luni de terapie, pentru a trece peste durerea provocata de pierderea becului.

Leu

Un Leu nu schimba becuri. In cel mai rau caz, ii cere asistentului sa gaseasca o Fecioara care sa le faca treaba, cat timp ei se distreaza.

Fecioara

Fecioarele nu au timp de schimbat becuri. Sunt prea ocupate sa le schimbe pe ale celorlalti.

Balanta

De ce sa schimbe becuri, cand este mai romantic in intuneric?

Scorpion

Aceasta informatie este strict secreta si poate fi impartasita doar mintilor inalte.

Sagetator

Nu il intreba niciodata asta pe un Sagetator. Iti va raspunde ca are toata viata inainte, iar tu iti faci griji pentru un bec? Serios acum.

Capricorn

Capricornii nu se deranjeaza sa schimbe becurile. Oricum se vor arde la loc.

Varsator

Stii cam ce ti-ar raspunde un Varsator daca l-ai intreba asta? „De ce nu dispari din fata mea si nu ma mai rogi sa fac toata treaba pentru tine. Pe bune, m-am saturat de atatea intrebari.” Mai bine nu risti si iti schimbi becul singura.

CITESTE SI: Top 5 barbati sensibili in functie de zodie

Pesti

Ce? S-a luat curentul?

 

Sursa: unica