De ce a divorţat CRBL de prima soție

CRBL se afla la al doilea mariaj. Cantaretul a mai fost căsătorit inainte sa-si lege destinul de Elena, mama fetiței lui. Andreea, prima sotie a artistului a dezvaluit motivul care a dus la divort.

CRBL și Andreea s-au căsătorit pe vremea când erau foarte tineri, la vârsta de 20 de ani, şi s-au despărţit după șapte ani de căsnicie. Andreea a făcut o serie de dezvăluiri despre mariajul cu artistul, dar și despre divorț. „M-am săturat până peste cap de asocierea cu Eddie C.R.B.L. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă / chirie / cățel / certuri / gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul viața noastră, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: viața mea și viața lui, a declarat Andreea, fosta soție a lui CRBL.

Intre timp, CRBL și-a refăcut viața alături de Elena, femeia cu care s-a recăsătorit și care i-a oferit o fetiță, în prezent aceasta având vârsta de 12 ani. Toti trei s-au stabilit in Spania.

Sursa foto: instagram