De ce a murit personajul Roxana din serialul Vlad. Diana Sar, dezvăluiri despre decizia PRO TV

Diana Sar este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Și-a început cariera artistică interpretând un personaj extrem de iubit al serialului fenomen ”Vlad”, și anume, pe Roxana. Recent, Diana Sar și-a făcut vlog unde a vorbit despre serial, dar și despre ce anume nu i-a plăcut la acest proiect: faptul că Roxana, personajul său, a trebuit să moară.

Aceasta spune că se simte norocoasă că și-a început cariera într-un serial frumos și cu audiențe record. A avut emoții uriașe la început, dar a pentru ea a fost important să reușească să le depășească. Toată echipa a fost ”caldă„ și mărturisește că s-a dezvoltat mult ca actriță. Diana Sar a legat prietenii, s-a dezvoltat ca artist și are numai cuvinte de laudă despre personajul interpretat. Însă un singur lucru nu îi convine, și anume, că Roxana a murit, atât de brusc, de abrupt.

”Ce nu mi-a plăcut din serialul Vlad. Că a murit Roxana: nu-mi place, nu-mi convine, adică un personaj așa de frumos să fie omorât e dur. M-a sunat unul dintre regizori și îmi spune că Roxana moare. În timp ce-mi povestea cam cum o să se întâmple, mă simțeam de parcă moare o persoană apropiată, eram și tristă pentru că însemna că nu o să mai apar așa de mult în serial, dar apoi felul în care a murit, destul de dur…

Am așteptat să primesc și scripturile, le-am citit cu sufletul la gură și mi-am dat seama că deși e atât de abrupt totul și nu vreau să moară Roxana, îmi place foarte mult cum moare. Te ia prin surprindere, nimeni nu se aștepta ca la finalul sezonului să moară Roxana. Și cum, într-un accident, după ce își găsește sora, împreună cu Vlad, într-un moment în care erau mult prea apropiați. N-a apucat Vlad să îmi spună nimic, nici Eliza. Au foarte mult de dus cei doi și toate personajele pentru că Roxana era un personaj iubit de toți, nu se certase cu nimeni”, a mărturist Diana Sar în vlogul său.

Acum Diana Sar se orientează către vechea sa pasiune, și anume modelling-ul. Mărturisește că așteaptă să vină proiectele. Al treilea sezon al serialului Vlad a revenit pe micile ecrane în luna februarie.

Sursa foto: facebook