De ce a părăsit sultana Hurrem serialul Suleyman Magnificul. Presa turca a aflat motivul

Presa din Turcia face din culisele serialului Suleyman Magnificul, aratand ca actrita care juca rolul sultanei Hurrem a renuntat sa mai apara, dupa ce a aflat ca iubitul ei o inseala.

Ziaristii turci spun ca actrita din rolul sultanei Hurrem ar fi clacat dupa ce a aflat ca iubitul o inseala si s-ar fi internat intr-o clinica de psihiatrie din Germania.

Incidentul s-ar intamplat la inceputul anului, cand Mereym Uzerli, cunoscuta telespectatorilor romani ca sultana Hurrem din Suleyman Manificul, a aflat ca este inselata si a decis sa se urce in avion, plecand acasa, in Germania. De atunci, nu a mai vrut sa auda nici de iubit, nici de celebrul serial Suleyman Magnificul

Actrita Meryem Uzerli a parasit serialul Suleyman Magnificul la inceputul anului, iar de atunci s-au facut diverse speculatii privind motivele plecarii sale.

Suleyman Magnificul este cea mai ambitioasa productie turceasca, o calatorie in orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii incepusera sa ameninte crestinatatea si sa devina o superputere a lumii.

In Romania, serialul a fost difuzat de Kanal D si a prins foarte bine la publicul romanesc, inregistrand in medie 8,1 puncte de rating.

Postul de televiziune turcesc va difuza din toamna un nou sezon al acestui serial.