De ce a plecat Stefan BANICA de la Dansez Pentru Tine

Stefan Banica jr, prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”, a decis sa plece de la Pro TV, iar hotararea sa a fost comentata de unul dintre fostii colegi. Cornel Patrichi a declarat, pentru ziarulring.ro, ca Stefan Banica jr. a luat o asemenea decizie din cauza unor gafe facute de producatorii show-ului “Dansez pentru tine”, producatori din care faceau parte “niste amatori penibili”.

“Era logic sa se termine cu «Dansez pentru tine» si sa se intample asta deoarece conducerea acestui show e formata din niste amatori penibili din toate punctele de vedere, si ca meserie, si ca fizic. Ca sa fii sef, trebuie sa treci si sa rupi usile”, a declarat, pentru “Ring”, fostul jurat Cornel Patrichi.

In opinia lui Cornel Patrichi, motivul plecarii lui Stefan Banica jr. de la Pro TV ar fi banii. “Cu Stefan am inteles ca au fost probleme de bani… Probabil ca Stefan a intrebat in dreapta si in stanga cat au aia acolo si cat au aia dincolo si nu i-a mai convenit salariul de aici. Probabil ca era timpul sa se termine… Oricum, show-ul a tinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sarbu”, a spus Patrichi.

Cornel Patrichi considera ca succesul show-ului “Dansez pentru tine” s-a datorat formatului importat si a subliniat ca amatorismul celor din echipa au dus la declinul acestui proiect.

“E usor sa cumperi formatul si sa iei primele retete de succes, sa le faci in Romania si sa ai rezultate bune. Cand trebuie sa faci ceva pe cont propriu si nu ai cu ce sa vii de acasa… Din punct de vedere profesional, cei de la «Dansez pentru tine» sunt zero absolut. Greselile s-au tinut lant, dupa mine l-au dat afara si pe Willmark, care are o simpatie a publicului extraordinara si care le facea foarte mult bine”, a mai spus Patrichi pentru sursa citata.