De ce ai nevoie de un odorizant pentru crearea unei atmosfere relaxante în casă

Parfumeria a fost si este o parte vitala a culturii arabe de mii de ani, iar arabii si persii isi petreceau multe zile calatorind prin desertul arzator pentru a cauta ingrediente pretioase precum sofranul sau lemnul. Alte ingrediente precum chihlimbar, mosc, iasomie, tamaie si lemn de santal sau agar sunt vitale in fabricarea parfumurilor si a diferitor odorizante cu aroma arabeasca.

Pana in prezent, arta fabricarii parfumurilor in lumea araba este inca pastrata. Nu ai cum sa treci indiferent pe langa aroma persistenta a parfumurilor lor semnatare in timp ce trec pe langa tine.

Utilizarea bakhoor-ului este o traditie islamica care si in zilele noastre se practica cu rigurozitate si placere.

Totusi, multe persoane din intreaga lume prefera aromele arabesti, iar combinatia de mosc, aroma de tamaie si esentele florale si lemnoase sunt cautate si utilizate atat pentru corp cat si pentru odorizarea propriei locuinte.

Un odorizant proaspat ajuta in primul rand la neutralizarea mirosurilor nedorite din casa, mai ales dupa prepararea mancarii. Acesta se prezinta sub forma de spray si poate fi folosit oriunde – fie ca este vorba de casa, biroul sau masina. Datorita faptului ca acesta este incolor, poate fi folosit si pentru tapiterie si mobilier.

https://www.dubaiaromas.ro aduce in casa ta arome persistente, puternice si pentru orice gust. Mirosul floral, lemnos, cu nuante de fructe de padure sau oud exotic vor crea o atmosfera relaxanta si calma.

Aromaterapie in casa ta

Dintodeauna oamenii au cultivat ritualul de aromaterapie prin amplasarea diferitor lumanari parfumate in baie sau dormitor, a betisoarelor sau a parfumului de interior cu nuante de bakhoor si esente florale.

Beneficiile acestei ceremonii sunt multiple:

Abordarea traditionala araba a parfumurilor este ritualista, stratificand multiple mirosuri complementare. Amestecarea parfumurilor opuse, cum ar fi florale si lemnoase sau condimentate si dulci este o stiinta complexa care merita explorata.

Atunci cand in casa ta persista o aroma calma, aceasta ii ofera mintii posibilitatea sa se relaxeze si regenereze. Aceasta stare alunga fortele psihice rau intentionate si dureroase si induce armonie si bunastare.

Asa cum se intampla atunci cand faci alegeri in privinta interiorului si a  frumusetii  casei tale, la fel ar trebui sa ai grija si de aroma care persista, astfel creand o atmosfera placuta si binevoitoare atat pentru membrii familiei cat si pentru cei care decid sa-ti paseasca pragul.