DE CE ARE NEVOIE INTR-O RELATIE IN FUNCTIE DE ZODIA LUI

Unii barbati au nevoie de comunicare, altii de pasiune sau de mult… sex. Vezi care este cel mai important lucru in dragoste pentru iubitul tau!

Berbec

Spontaneitate

Berbecul uraste rutina si plictiseala, care sunt de ajuns, in opinia lui, pentru a distruge o relatie altfel frumoasa. Are nevoie de o iubita spontana si suficient de energica pentru a tine pasul cu el si cu dorinta lui de aventura. De asemenea are nevoie de sinceritate si fidelitate.

CITESTE SI: CE ZODII SUNT NEFERICITE IN CASNICIE

Taur

Rafinament

Nu ii plac femeile lipsite de eleganta, neingrijite sau nepoliticoase, asa cum nu ii plac certurile, barfele, galagia. O relatie trebuie sa fie neaparat civilizata, calma, previzibila si mai ales discreta. Nu-i plac deloc dovezile de dragoste publice.

Gemeni

Comunicare

Vorbaret din fire, nativul din Gemeni are nevoie de o iubita care sa-i fie si cea mai buna prietena ca sa poata vorbi orice cu ea. Dar ii place sa comunice si prin atingeri, parfumuri si gusturi. In momentul cand inceteaza schimbul de informatii intre voi, inseamna ca relatia e in mare pericol.

Rac

Siguranta

Racul uraste relatiile in care nu se simte in largul lui. De aceea prefera oricand sa rezolve problemele dintr-o relatie veche decat sa inceapa una noua. Increderea in partenera si familiaritatea in face sa se simta sigur pe el, protejat, important.

Leu

Lipsa de inhibitii

Leul uraste situatiile in care trebuie sa aiba grija la ce zice sau ce face ca sa nu supere pe cineva. De aceea, renunta rapid la relatiile in care este mereu criticat sau corectat. Ca sa se simta bine langa tine, trebuie sa dai voie sa fie el insusi, chiar daca uneori e un copil mare sau e prea egoist.

Fecioara

Bunatate

Pare un barbat cu inima de piatra, dar il induioseaza dovezile de bunatate si admira sincer femeile cu suflet mare, care sunt bune atat cu el, cat si cu ceilalti. Femeia perfecta pentru el este sensibila, calma, darnica si stie sa ierte orice.

Balanta

Armonie

Rafinatul barbat Balanta are nevoie de armonie ca de aer. Este mereu in cautarea unui echilibru, dar de cate ori il gaseste, acesta e foarte fragil. Iubita lui trebuie sa fie suficient de calma si rationala incat sa-i accepte defectele si sa le inteleaga.

Scorpion

Sex

Este foarte pasional si are nevoie de dovezi permanente de iubire, pe care la randul lui stie sa le ofere, mai ales in pat. Partenera lui trebuie sa fie deschisa la nou, dezinhibata si la fel de discreta ca si el. Nu exista o relatie perfecta fara sex mult si de calitate.

Sagetator

Generozitate

Se simte bine intr-o relatie atunci cand observa ca partenera i se daruieste cu trup si suflet. Trebuie sa fii oricand gata sa-i indeplinesti dorintele, fie ele sexuale sau de alta natura. Evident, stie sa faca acelasi lucru: nu are secrete, nu poarta pica, nu iti lasa drinte neindeplinite.

Capricorn

Respect

Atunci cand isi alege o iubita, e clar ca aceasta merita tot respectul lui. Dar asteapta acelasi lucru in schimb. Nu suporta sa fie mintit, inselat sau neglijat. Odata ce i-ai promis ceva trebuie sa te tii de cuvant, asa cum o va face si el cu fiecare ocazie.

Varsator

Libertate

Cel mai tare uraste femeile geloase, manipulatoare, care il sufoca. Daca il iubesti trebuie sa ai incredere in el si sa-i oferi don cand in cand un timp doar pentru el pe care sa-l petreaca asa cum vrea.

CITESTE SI: Vrei o viata sexuala condimentata? Afla ce zodie sa alegi

Pesti

Sensibilitate

Romanticul incurabil din zodia Pestilor are nevoie de o partenera sensibila, iubitoare frumos si mereu atenta la nevoile lui. Nici dupa ani de relatie nu se satura de dansul romantice, plimbari mana in mana sau suprize.

 Sursa:unica