De ce are nevoie un barbat pentru a fi fidel

Cate dintre noi nu si-ar dori sa stie de ce are nevoie un barbat ca sa fie fidel? Mai ales cand traim cu impresia ca foarte putini sunt capabili de asa performanta. Si aici comitem prima greseala. Ii subestimam pentru ca ne este mai usor sa zicem: “Asta e, daca ii sta in natura sa calce stramb…” sau “Tipa aia l-a atatat!” decat “L-am impins sa ma insele pentru ca…”

Desigur, un barbat care insala este ori las, pentru ca isi cauta o rezerva si abia apoi pune punct relatiei, ori egoist, pentru ca nu vrea sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard si umbla cu amandoua. Las sau egoist, el isi cauta pe altcineva, pentru ca relatia cu tine nu ii este suficienta.

CITESTE SI: 8 alimente care iti sporesc cheful de sex pe care, probabil, nu le mananci

1. Un barbat care iubeste cu adevarat nu insala. Ii va fi prea teama ca te va rani sau ca te va pierde. Scuza cum ca infidelitatea nu a fost decat ceva fizic, dar pe tine de iubeste, este spusa de un barbat care se iubeste pe sine de un milion de ori mai mult decat pe tine.

2. Este important sa fii realista cu privire la cateva lucruri. Nu are sens sa ii faci reprosuri pentru ca intoarce capul dupa alte femei pe strada. Amandoi ar trebui sa acceptati ca, in ciuda iubirii, uneori veti simti atractie pentru alte persoane. Povestiti-va astfel de lucruri si radeti pe seama lor. O relatie in care comunici deschis despre orice tine la distanta infidelitatea.

3. Iar daca uneori simte ca ar putea da curs tentatiei, ar vrea sa iti poata spune ceea ce simte fara sa il judeci. Incearca sa ii arati in viata de zi cu zi ca poate sa ti se destainuie, fara sa regrete mai apoi acest lucru.

4. Nu va simti insa nici macar tentatia de a insela, daca stii cum sa-i acaparezi intreaga atentie. Cum faci acest lucru? Nu-l lasa sa fie sigur pe tine 100%, ci doar 99%. Un strop de teama ca nu te poseda in totalitate ii mentine interesul treaz pentru tine si nimeni altcineva. De aceea, e important sa nu fii previzibila. Nu e cazul sa il surprinzi in permanenta, ci doar atunci cand el incepe sa se acomodeze cu ideea ca te are la degetul sau mic.

De exemplu, nu ii da raportul de fiecare data, nu ii spune unde esti, ce faci si cu cine. Pastreaza unele detalii doar pentru tine. Nu este cazul sa ii precizezi ceea ce gandesti si simti pentru el non stop. Testeaza aceste metode si observa cand incepe el sa isi manifeste curiozitatea. Atunci cand si-o manifesta, explica-i insa de fiecare data ce vrea sa afle, pentru ca altfel isi pierde increderea in tine.

Ideea e sa fie prea ocupat sa te tina langa el si sa te faca fericita, pentru a se mai gandi la alte femei.

Stii cum e cand tu iti faci griji, desi nu exista motive valide, dar parca te nelinisteste totusi ca are telefonul inchis… In acele momente numai la el te gandesti si exact in aceeasi stare ar trebui sa fie si iubitul tau.

5.
Arata-i ca ai incredere in el, chiar daca esti macinata de suspiciuni. Daca incepi cu scenele de gelozie si reprosurile, iar el este nevinovat, la un moment dat se va satura si va calca stramb doar ca sa iti confirme parerea pe care o ai tu despre el.

Incearca in schimb sa il apreciezi pentru lucrurile mici pe care le face pentru tine si rasplateste-l ori de cate ori poti cu aceeasi moneda.

6. Ofera-i o relatie in care se poate refugia. Arata-i ca langa tine poate uita de griji, se poate relaxa si distra. Nu il impovora cu angajamentele fata de tine si nu ii pretinde loialitate. Ele trebuie sa vina din initiativa lui. Daca i le ceri, il faci sa fie mai reticent in a ti le oferi singur.

7. Fii si prietena lui, nu doar iubita, caci asa ii castigi respectul. Va respecta si mai mult legatura voastra, dar si pe tine ca om, daca va uneste si o prietenie trainica. Drept urmare, nu va dori sa te tradeze.

8. Unii barbati spun ca insala pentru ca au simtit nevoia de ceva nou. Oricate trucuri sexuale ai incerca nu te poti transforma in alta persoana. Asadar, nu are niciun sens sa devii o zeita a sexului pentru a-l tine langa tine. Cel mult, va sta cu tine pentru ca sexul este bun, dar nu inseamna ca nu va cauta altceva in alta parte.

Ce poti face pe acest plan? Nu te preocupa doar de cum sa il impresionezi in pat. Lasa ratiunea deoparte si traieste sexul cu iubitul tau la intensitate maxima. Faptul ca te vede cum tremuri de placere, cum il doresti si cum te pierzi in bratele lui sunt lucruri rare, pe care nu le va da in schimbul unei femei care are tehnica, dar nu are simtire langa el.

CITESTE SI: 4 pacate sexuale pe care nu ar trebui sa le faci

Totusi, fii dispusa sa inveti acele tehnici care ii plac lui si arata-i cum te poate satisface el. Pentru un barbat care iubeste, placerea ta este la fel de importanta ca placerea lui. Faptul ca este capabil sa te satisfaca, ii da senzatia ca “este barbat”, senzatie pe care nu mai are motive sa o caute in alta parte.

 Sursa: nica