De ce au fugit fetele de prințul Harry! El a riscat și i-a spus lui Meghan tot chiar și cu riscul desfacerii logodnei

Prințul Harry a fost foarte deschis cu cea care i-a devenit soție, Meghan Markle, avertizând-o ce o așteaptă în momentul în care va intra în familia regală. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, care s-au desfășurat sub privirile lumii întregi.

S-a aflat ce cuvinte i-a spus Harry viitoarei sale soții chiar înainte ca aceasta să îi accepte cererea în căsătorie. Prințul Harry a fost foarte deschis cu Meghan Markle, avertizând-o cu privire la ceea ce urma să o aștepte din momentul în care a intrat în familia regală.

Citește și: SCANDAL MONSTRU ÎN FAMILIA REGALĂ BRITANICĂ: PRINȚUL CHARLES NU ESTE TATĂL BIOLOGIC AL PRINȚULUI HARRY?

Înainte să o ceară în căsătorie, cei doi au avut o discuție lungă în care Harry i-a spus franc lui Meghan la ce riscuri se va expune dacă va accepta să-i devină soție. El i-a explicat că viața lui nu este așa ușoară cum se crede și că dacă îi va deveni soție,  practic dreptul ei la intimitatea dispare și fiecare aspect al vieții lor va fi dezbătut de presă în fel și chip.

De asemenea, Harry a avertizat-o pe fosta actriță că faptul că îi va deveni soție va fi pentru ea mai mult un fel de job și cum va afecta relația lor acest lucru. Deși risca să o sperie și să o piardă definitiv cu tot ce i-a spus, Harry a vrut să se asigure că Meghan nu va regreta ulterior decizia de a intra în viața lui și în familia regală.

„Este un mare lucru și nu este ușor pentru nimeni… Știu că vei fi într-adevăr incredibil de bună la tot ce vei avea de făcut în calitate de soția mea, și, în mod evident, acest lucru reprezintă  o mare ușurare pentru mine pentru că știu că vei fi capabilă să faci față tuturor situațiilor care vor veni. Suntem o echipă fantastică, știu că suntem și sper să încercăm în timp să avem împreună cât mai multă influență asupra lucrurilor de care ne pasă, atât pe cât e posibil“, i-a spus Prințul Harry celei care i-a devenit soție, Meghan Markle.

Sursa traducere: libertatea.ro